Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Apex Legends Şampiyonu Pathfinder İçin Minyatür Heykel Yapıldı

Apex Legends'ın Pathfinder karakteri için minyatür bir heykel yapıldı ve satışa sunuldu.

İlk çıktığında, Apex Legends o kadar beklenmedik, taze ve eğlenceliydi ki, her oyunda olduğu gibi bu oyunda’da topluluğun oyun ile ilgili eleştirecek bir şeyler bulması gerekiyordu ancak bu biraz zaman aldı ve Pathfinder’ın daha büyük hit kutusu ilk olanlar arasında olma ayrıcalığına sahipti. Görünüşe göre Weta Atölyesi onları duydu ve oyunun Pathfinder şampiyonu için minyatür bir heykel yaptı.

Apex Legends Şampiyonu Pathfinder İçin Minyatür Heykel Yapıldı

Respawn, düşünülen her şeyi oldukça hızlı bir şekilde değiştirdi, bu yüzden Weta Workshop’un minyatürü aynı zamanda o günlerin sembolik bir hatırlatıcısı. O günleri hala severek hatırlıyoruz diyebiliriz. Oyun ilk çıktığında kimse Wraith karakterinin gücünün farkında değildi, daha doğrusu ultisinin nasıl kullanılacağını pek bilen yoktu.

Ayrıca yetenekli oyuncuların sadece Wingman silahını alarak oyunu kazandığı dönemlerdi. Wingman o dönem resmen bir meta silahıydı ve silahı bulan başka bir şey almasına bile gerek yoktu.

Weta Workshop, Pathfinder minyatürü, beş yüksek yetenekli robotun hit kutusunu çok azaltarak bunu bir adım daha ileri götürdü, ancak süreçte biraz daha tombul görünüyor. Pathfinder’ın yapılmış olan bu minyatürü birbirine geçmeli eklemler sayesinde pozlarını değiştirebiliyorsunuz. Siz’de bu minyatüre sahip olmak isterseniz buradan tasarımcının sitesine gidebilirsiniz. Minyatürün fiyatı ise 13.86 Euro.

Minyatür Özellikleri

  • Stilize şekil
  • 4 eklem noktası
  • PVC Malzeme
  • Boyutlar: 60mm x 45mm x 23mm

MICRO EPICS: Articulated Figures from Weta Workshop

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.