Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Apex Legends Report Sistemi ve Hile Bildirme

Apex Legends'ın hile bildirim sistemi nasıl işliyor?

Şu anda Fortnite ile birlikte en popüler battle royale oyunu olarak Apex Legends gözüküyor. Bu kadar çok kişi tarafından oynanması ve ücretsiz bir oyun olması da hilecilerin iştahını kabartıyor. Oyunda bu tip yasaklı program kullanan pek çok kişi var fakat tabii ki kalıcı olamıyorlar. Şimdiye kadar binlerce oyuncu banlanırken, siz de Apex Legends report ve hile bildirim sistemini kullanarak katkı sağlayabilirsiniz.

apex legends report sistemi ve hile bildirme 1

Apex Legends Hilecileri Şikayet Etme – Report Sistemi

EA şu sıralar Apex Legends’daki hilecilerle mücadele etmekle meşgul. Geçtiğimiz günlerde yapılan doğrulamaya göre şimdiye kadar 16 binin üzerinde kişi oyundan banlandı. Tabii ki bunların haricinde, henüz tespit edilmeyen pek çok kişi de olduğuna eminiz.

Dolayısıyla EA – Respawn’ın tek başına bütün hilecileri bulması mümkün değil. Oyuncular da repor sistemini kullanarak hile bildirimi yapabilir ve katkı sağlayabilir.

Apex Legends’da hile bildirimi yapmak için bu adresten EA web sitesine gidip rapor edebilirsiniz. Bu rehberin hazırlandığı tarih itibariyle oyun içi rapor sistemi bulunmuyor ve hilecileri site üzerinden bildiriyoruz.

Karşınıza online bir orm çıkacak ve oyuncu ID’nizi gireceksiniz. Bu şekilde EA log dosyalarını analiz ederek hile tespitini daha kolay yapıyor. En önemli kısım ise ‘Specify your report’ yazan kutucuk. Burada şahit olduğunuz hileye dair tüm blgileri girmeniz gerekiyor.

Şüphelendiğiniz kişinin ID’sini yazın, ortalama oyun süresi vb. bilgileri verin. Elbette bu hile bildirimi için en hızlı ve en iyi yöntem değil fakat elimizde şimdilik sadece bu var.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.