Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Apex Legends PS5 Özel Versiyonu Ortaya Çıktı

Apex Legends için PlayStation 5'e özel bir sürüm ortaya çıktı.

Respawn Entertainment, geliştirdiği popüler battle royale oyunu Apex Legends’ın özel bir PS5 sürümünü yayınlamak üzere. Şu anda oyunu oynamak isteyen PS5 oyuncuları, Sony konsolunun geriye dönük uyumluluğu ile sağlanan oyunun PS4 yapısını oynamak zorunda.

Bugün gelen bir habere göre PlayStation güncellemelerini takip eden ve güvenilir bir kaynak olan PlayStation Size tarafından bir PS5 özel sürümü tespit edildiğinden, bu durum yakında değişecek. Apex Legends’ın PS5 sürümünün 80 GB’tan daha büyük olması bekleniyor ancak indirme ile birlikte gelen güncellemeler bunun artması muhtemel. Ne yazık ki, yerel sürümün ne zaman geleceğine dair bir gösterge yok ve Respawn Entertainment henüz resmi olarak bir şey açıklamadı.

Apex Legends’ın Yeni Nesil Sürümü Yüksek FPS Sunacak

Apex Legends

Apex Legends için bir PS5 güncellemesinin varlığı, benzer şekilde şu anda oyunun Xbox One sürümünü oynaması gereken Xbox Series X oyuncuları için de iyi bir haber olabilir. Xbox Series X veya PS5’teki oyuncular şu anda 1440p çözünürlüğe ulaşan oyunla biraz daha iyi bir deneyimin keyfini çıkarırken, oyunun yeni nesil bir sürümünün Sony konsollarına gelmesi büyük olasılıkla Respawn ve yayıncı EA’in yeni nesil planlarının bir parçası.

Hem geliştirici hem de yayıncı, PS5 ve Xbox Series X’in Apex Legends’a neler sunabileceği konusunda hiçbir açıklama yapmamış olsa da, oyunun yeni nesil sürümü 2020’den beri geliştirilme aşamasında ancak Şubat 2021’de Respawn Vancouver’ın takım direktörü Steven Ferreira Reddit’te “120 FPS hedeflerimizden biri” dedi ve takım hiçbir şey için söz veremese de, kare hızının öncelikleri olacağını söyledi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.