Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Apex Legends PS4 Platformunda Aldığı Güncelleme İle Çökmelere Neden Oldu!

Apex Legends düzeltme eki alacak.

Oynaması ücretsiz olarak hem konsol hem de bilgisayar platformunda 4 Şubat 2019’da çıkan Apex Legends günümüzde milyonlarca oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor. Yapım PlayStation 4 platformunda aldığı güncelleme ile çeşitli sorunlara neden oldu.

Apex Legends PS4 Platformunda Aldığı Güncelleme İle Çökmelere Neden Oldu 2

Günümüzde 50 milyondan fazla oyuncu kitlesine sahip olan ve yakında mobil platformda da oynanmaya başlanacak olan Apex Legends yayınlandığı günden bu yana sayısız güncelleme aldı. Hatalarından bir türlü tamamen arınamayan yapım, geçtiğimiz gün PlayStation 4 platformunda yeni bir güncelleme aldı. Güncelleme ile oyun içerisine yeni bir içerik gelmezken, PlayStation Plus aboneleri için bazı ödüller sunan bir yapı geldi. Yama oyun içerisinde herhangi bir değişiklik yapmadı.

Xbox One ve PC platformu bu güncellemenin dışında tutulurken belirtilen güncellemeden sonra bazı sorunlar ortaya çıkmış. Reddit ve Twitter üzerinde paylaşım yapan oyuncular PS4’e gelen güncelleme sonrasında oyun içerisinde bazı kilitlenmelerin ve çökmelerin meydana geldiğini belirtmişler. Oyunun geliştiricisi olan Respawn Entertainment çökmelere ve kilitlenmelere neden olan sorunların farkında olduklarını ve düzeltme yamasının yolda olduğunu belirtmiş.

Altchar’ın haberine göre çökmelere ve kilitlenmelere neden olan sorun oyun içerisinde yer almayan bir kozmetik ürünmüş. Yapım bu kozmetik ürünün dosyasını çağırıyor ve bulamayınca hata veriyormuş.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.