Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Apex Legends, Outlands Hikayeleri İçin Fragman Yayınladı

Apex Legends bugün yeni bir fragman yayınladı.

Apex Legends, Bloodhound‘un Town Takeover bir süredir söylentilerle Respawn‘ın son duyurusu neredeyse bir onay gibi görünüyor. Yani, Bloodhound, The Outlands (Eski Yollar) adlı kendi hikayeler bölümünü alıyor ve bugün Respawn Entertainment, Stories from the Outlands – The Old Ways isimli yeni bir fragman yayınladı.

Apex Legends Outlands Hikayeleri İçin Fragman Yayınlandı 1

Video açıklaması, “Efsane olmadan önce, genç Bloodhound bir geçit töreni ile karşı karşıya kaldı. Onlara avda katılın ve eski yolların sert derslerini öğrenin” diyor. Gördüğünüz gibi, yarın 2 Nisan 2020’de gösterime girecek.

Town Takeover ile ilgili olmasa bile, bir Bloodhound bölümünün Apex Legends hayranları ile birden fazla nedenden ötürü gerçekleşeceği kesin. Birincisi, Bloodhound en popüler efsanelerden biridir ve son zamanlarda biraz yükseltilmiştir, bu da söylenti sasaba devralması ile bağlantılıdır.

İkincisi, Apex Legends karakterleri arasındaki popülaritesi, Bloodhound’un tüm oyuncuların en gizemli üyelerinden biri olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Biyografisi bile, ‘Bilinmeyen’ girişlerin bir koleksiyonudur, çünkü avcı açık bir şekilde gizem ve kulaktan dolma örtüsünün ek bir şöhrete sahiptir.

Veri madenciliği kırıntı izini takip ettiyseniz, muhtemelen Bloodhound’un Town Takeover’nin bir süredir konuşulduğunu biliyorsunuzdur. Aslında, veri madenciler uygun bir şekilde etkinlik için Respawn’ın ilk yayınlayacağı teaser’ı dün internet’te paylaşmışlardı. Fragman’da göreceğiniz üzere Skyhook’un batısında bulunabilir ve ölü bir Prowler, Titanfall hayranları çok iyi biliyorlar.

Apex Legends | Stories from the Outlands – “The Old Ways”

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.