Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Apex Legends Geliştiricleri, PS5 ve Xbox Series X’te 120 FPS Hedefliyor

Popüler battle royale oyunu Apex Legends'ın geliştiricileri, çalışmalarının yakın gelecekte yeni nesil konsollarda 120 fps sunacağını belirtti.

Bir hafta önce, popüler battle royale oyunu Apex Legends‘ın 8. sezonu başladı. Bu vesileyle, dört gün önce, geliştiriciler Reddit’te bir Soru-Cevap oturumu düzenledi. Sorulan sorulardan biri, Respawn Entertainment’ın oyununu PS5 ve Xbox Series X platformlarında 120 fps’de oynamamızı sağlayacak güncellemeyle ilgiliydi. Cevap, stüdyonun Vancouver şubesinin yöneticisi Steve Ferreira tarafından verildi. Geliştiricilerin oyun deneyimini iyileştirmek için sürekli çalıştıklarını, çünkü bunun kendileri için temel sorunlardan biri olduğunu belirtti. Geliştirici hiçbir şey için söz vermedi ancak 120 FPS modu eklemenin öncelik listesinde yüksek olduğunu vurguladı.

Apex Legends 120 FPS

Geliştiricilerin yeni nesil konsollar için yaptığı son değişiklik, çözünürlüğü 1080p’den 1440p’ye çıkarmak oldu. Ancak, battle royale oyunları kategorisinde bu büyük bir adım değil. Bu türün en popüler temsilcisi Fortnite, Aralık ayında PS5 ve Xbox Series X sahipleri için 120 fps güncellemesini tanıttı bile.

Bu sırada Respawn, daha büyük bir meydan okumayla karşı karşıya kaldı. Tam olarak bir ay içinde, 9 Mart‘ta Apex Legends, Nintendo Switch konsolunda piyasaya sürülecek. Piyasaya sürüldükten sonra stüdyonun yeni nesil konsollarda daha da akıcı bir oynanış için beklenen desteği vereceği göz ardı edilmiyor.

Apex Legends Hakkında: Titanfall serisinin fütüristik evreninde geçen, oynaması ücretsiz bir çevrimiçi FPP battle royale nişancı oyunu. Respawn Entertainment stüdyosu oyunu geliştirdi ve Electronic Arts yayıncılığını üstleniyor. Oyun geçtiğimiz aylarda Steam platformunda da yerini aldı. Oyun Steam’e döndükten sonra resmen küllerinden doğdu ve oyuncu sayısını artırdı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.