Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Apex Legends Geliştiricileri Bugün Yapacakları Canlı Yayın İle Sezon 4’ün Detaylarını Konuşacaklar

Bu akşam yapılması beklenen canlı yayın ile sezon 4'e dair daha fazla bilgi edinebiliriz.

Apex Legends, Grand Soirée etkinliği ile gelen sınırlı süreli modları ile gerçekten bir patlama yaşıyor olsa da, geliştirici firma Respawn‘ın Apex Legends sezon 4 ile ilgili bugün yapacakları canlı yayın ile bilgi vermesini umuyoruz.

Apex Legends Geliştiricileri Bugün Yapacakları Canlı Yayın İle Sezon 4ün Detaylarını Konuşacaklar

Türkiye saati ile bu akşam saat 21:00’da Apex Legends’ın geliştiricilerini Sezon 4 hakkında konuşacakları bir canlı yayın mevcut. Apex Legends’ın geliştiricisi olan Respawn Twitter sayfalarından dün duyurdukları bu canlı yayın için ” Apex’in birinci yılını kutladığımız ve 4. sezona dair bilgiler vereceğimiz Devstream’i kaçırmayın” dedi.

Bu etkinlik İngiltere saati ile 18:00, Avrupa saati için 19:00 ve Türkiye saati ile 21:00’da yapılacak.

Yaklaşan sezon 4’ün için oldukça fazla beklenti mevcut. Pek çok oyuncu hala Apex Legends’ın Fortnite ile aynı seviyeye gelmesini beklerken, bunun neden olamayacağını kontrol etmekten çekinmiyor. Apex Legends diğer rakipleri olan PUBG, Fortnite kadar göz önünde değil fakat bu yeni gelen etkinlik ile kendini bir nebzede olsa oyunculara hatırlatmaya yetti.

Veri madencileri geçtiğimiz günlerde sezon 4 ile birlikte gelmesi muhtemel olan Sentinel keskin nişancı tüfeği ve Volt SMG gibi silahların izlerini bulmuştu. Bununla birlikte, Respawn veri dosyalarının adlarına uzun bir silah listesi ekledi ve bunun veri madencilerini gerçek şeylerden uzaklaştırmak için bir manevra olup olmadığından emin değiliz, ancak Sentinel ve Volt SMG bunların içinde.

Bu akşam yapılacak olan canlı yayında, beklenen yeni karakter Loba ve yeni gelecek olan silahlar hakkında daha fazla şey duymayı umuyoruz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.