Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Apex Legends Firing Range Alanı İle Tüm İçerikleri Deneme Fırsatı Verecek!

Apex Legends'ın antrenman modu ile oyuncular tüm içerikleri deneyimleyebilecekler.

1 Ekim 2019 itibari ile 3’ncü sezonunu oyunculara sunan Apex Legends tüm heyecanıyla oynanmaya devam ediyor. Yeni sezon ile geliştirici ekip yeni içerikler üzerinde de çalışmaya başlarken, bugün oyuna Firing Range adında bir antrenman alanı ekleneceği ortaya çıktı.

Apex Legends Firing Range Alanı İle Tüm İçerikleri Deneme Fırsatı Verecek 2

Apex Legends’ın geliştiricisi olan Respawn Entertainment aralıksız yeni içerikler üzerinde çalışmaya devam ederken, oyuncuları sevindirecek olan gelişmeler de yaşanmaya devam ediyor. Gelen son bilgilere göre oyuna gelecek olan güncelleme ile Firing Range adında bir bölge oyunculara sunulacak ve bu bölgede oyuncular antrenman yapabileceklermiş.

Altchar’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Firing Range’de oyuncular tüm karakterleri deneyimleyebilecek, techizatları inceleyebilecek ve becerileri keşfetme fırsatı yakalayacaklarmış. Belirtilen alanda oyuncular kendilerine uygun silahları belirleyebilecek, yeteneklerin hangi alanlarda kullanılabileceği konusunda fikir sahibi olabilecekler.

Respawn Entertainment yeni alanı ile oyunculara en temel özellikleri test edebilme fırsatı verecek. Firing Range ile oyuncular kendilerini geliştirme fırsatı da bulacak ve oyun içeriklerini daha yakından tanıyacaklar.

Son olarak oyunun sızan bilgileri arasında Revenant adında bir karakter de yer alıyor. Bu karakterin ilerleyen haftalarda karşımıza çıkması bekleniyor.

Apex Devstream // Episode 001

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.