Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Apex Legends Çin’de Mobil Oyunculara Sunulacak!

Apex Legends yakında Çin'de mobil sürüm ile oyuncuların karşısına çıkacak.

Electronic Arts’ın battle royale oyunu olarak 4 Şubat 2019’da lansmana çıkan Apex Legends günümüzde 50 milyondan fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanmaya devam ederken, oyunun mobil cephesinden detaylar gelmeye başladı.

Apex Legends Çin’de Mobil Oyunculara Sunulacak 2

Daha önce yaptığımız haberlerde Apex Legends’ın mobil platforma geleceğinden zaten söz etmiştik. Üstelik 2019 yılı içerisinde hem Android hem de İOS platformunda Apex Legends’ın oynanabilir olacağından da bahsetmiştik. Bugün gelen haberler ile oyunun Çin’de mobil oyunculara sunulması için girişimlerin başladığını öğrendik.

Altchar’ın yapmış olduğu habere göre Electronic Arts’ın CEO’su Andrew Wilson, EA ve Respawn Entertainment’in en son kazanç raporunu resmi olarak paylaşırken Apex Legends hakkında da çeşitli bilgiler sunmuş. Yapılan habere göre EA’in CEO’su Andrew Wilson, Apex Legends’ın mobil platforma gelmesi için EA ve Respawn’ın çalışmalarını sürdürdüğünü belirtmiş ve oyunun Çin’deki mobil oyunculara sunulması için hazır olduğunu belirtmiş. Yani Apex Legends’ın mobil sürümü hazır ve Çin’de yayınlanması için gerekli girişimler gerçekleştirilmiş.

Oyunun mobil sürümünün Çin’de yayınlanması için herhangi bir tarih verilmezken, girişimlerin sürdüğü belirtilmiş.

Wilson, “Apex Legends’ın Çin’e ve mobil cihazlara getirmek için ileri görüşmeler yapıyoruz. Bu görüşmeler sonuçlandığında oyunun lansman tarihini sizlerle paylaşacağız” diyor.

PUBG ve Fortnite şu sıralar mobil platformda kasıp kavururken, Apex Legends’da pastadan payına düşeni almak istiyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.