Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Apex Legends: Caustic’in Gaz Tuzakları Nasıl Durdurulur?

Apex Legends'da Caustic ile baş etmenin yöntemlerini açıklıyoruz!

Apex Legends’da yer alan her bir ‘Legend’ kendi güçlü noktalarına sahip. Karakterler aktif ve ulti yetenekleriyle avantaj sağlarken, aynı zamanda bunlara karşı taktikler geliştirmek de önemli. Bunlardan birisi de Caustic ve onun Nox Gas Trap yeteneği. Peki Apex Legends’da Caustic’in gaz tuzaklarından nasıl kurtulunur?

Apex legends caustic gaz tuzaklari nasil durdurulur 1

Nasıl ki Bangalore sis bombası atıyor, Wraith Into the Void yeteneğiyle düşmandan kurtuluyor ve Pathfinder da kancasıyla çatışmanın ortasından çıkıyor. Caustc’in Nox Gas Trap yeteneği de özellikle oyunun son aşamalarında son derece rahatsız edici olabiliyor. Birden fazla tuzak atabiliyor ve bunlar düşmana yüksek hasarlar veriyor. Buna rağmen bazı püf noktalarıyla kurtulmak mümkün.

Elbette bu tuzaklara uzaktan sadece ateş ederek yok edebilirsiniz fakat gaz yayılacağı için bölgeyi kısa süreliğine görünmez hale getirecektir. Bunun yerine tuzağın altındaki kırmızı bölgeye eteş ederseniz, tuzağı yok etmiş olacaksınız ve gaz yayılmayacak. Üstteki bölgeye ateş etmek ise patlama olmasına yol açıyor.

Apex legends caustic gaz tuzaklari nasil durdurulur 2

Dolayısıyla bunu tekrarlayarak Caustic’in taktiksel yeteneklerini neredeyse tamamen etkisiz hale getirebilirsiniz. Maalesef bu karakterin Ulti yeteneği için bir karşı saldırı ise şimdilik bulunmuyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.