Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Apex Legends Birkaç Günlüğüne Kings Canyon’a Geri Dönüyor

Apex Legends'ın ilk haritası olan Kings Canyon kısa bir süreliğine geri döndü.

Nostaljinin gücü hafife alınmamalı, Apex Legends‘ın geliştiricisi olan Respawn Entertainment, Battle Royale oyununun her şeyin başladığı yere Kings Canyon‘a geri döndüğünü açıkladı. Evet doğru duydunuz ancak sadece bir kaç günlüğüne.

Apex Legends Birkaç Günlüğüne Kings Canyona Geri Dönüyor

Apex Legends’ın geliştiricisi olan Respawn, oyunun ilk çıkış haritası olan Kings Canyon’un kısa bir süreliğine de olsa geri geleceğini açıkladı. 20 – 23 Mart tarihleri arasında aktif olacak olan harita oyunun ilk çıkış haritası olan Kings Canyon, oyuncuların oynaması için aktif olacak.

Ne yazık ki, Kings Canyon kalıcı bir mod olarak geri dönmüyor, pek çok oyuncu tam olarak memnun değil. Bunlardan birkaçı, geliştiriciye ilk Apex Legends haritasının kalıcı bir mod olarak sunulması gerektiğini hatırlatmakta oldukça ısrarcıydı, ama ne yazık ki şimdiye kadar şanslı olamadı. Ancak itiraf etmeliyim ki Kings Canyon’un geri dönmesini ben gibi bir çok oyuncuda beklemiyordur.

Geliştiricinin önceki duyurusunu bir şekilde kaçırdıysanız, System Override etkinliği kalıcı olarak oyuna mod olarak eklenmiş bulunuyor. Ayrıca oyuna eklenmiş olan Evo Shield‘da oyunda ki yerini almış bulunuyor. Bilmeyenleriniz için Apex Legends bir Battle Royale oyunudur ve oyunu Origin üzerinden oynayabiliyorsunuz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.