Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Apex Legends Bir Sonraki Güncellemesinde En Çok Talep Edilen Özelliklerden Birini Alacak!

Apex Legends'a heyecan verici bir özellik gelecek.

Dün de haberlerimizde yer bulan Apex Legends haftalık 8-10 milyon arası yeni oyuncu almaya devam ederken oyun sıradaki güncellemesi ile oyunculara dev bir içerik sunmaya hazırlanırken, gelen haberlere göre dev güncelleme ile oyuncuların en çok istediği özelliklerden birisi de oyuna gelecekmiş.

Apex Legends Bir Sonraki Güncellemesinde En Çok Talep Edilen Özelliklerden Birini Alacak 2

Yayınlanması ile büyük bir ses getiren ve daha sonra gelirlerinde yüzde 74 düşüş yaşayan Apex Legends günümüzün en çok oynanan battle royale oyunları arasında yer alıyor. 40 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan yapım yeni sezonu ile alacağı güncelleme de oyuncularına yeni içerikler sunacak.

PC Games N’in haberine göre Apex Legends 3’ncü sezonunda yayınlayacağı güncelleme ile oyuncularına yeni içeriklerin yanı sıra heyecan verici yeni bir özellik sunacakmış. Yapılan habere göre bu özellik oyuncuların en çok talep  ettiği özelliklerden bir tanesi olacakmış.

EA yakında yayınlayacağı mali kazancı ile oyuncuları bilgilendirecek, yeni güncelleme ve yeni sezon hakkında da paylaşımlar da bulunacakmış. Ayrıca sezon 2 içinde yakında bir güncelleme geleceğinden söz ediliyormuş. Gelecek olan güncellemenin içerikleri henüz bilinmiyor. EA ve Respawn Entertainment yakında güncellemeler ile oyuna nelerin geleceğini paylaşacakmış.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.