Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Apex Legends 1 Günde 7 Milyon Saat İzlendi!

Apex Legends Twitch'te yeni bir rekorun sahibi oldu.

Aktif olarak 25 milyondan fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanmaya başlanan Apex Legends şu sıralar hızla oyuncu kitlesini artırmaya devam ediyor. Yakında mobil platformda da karşımıza çıkacak olan yapım, Twitch üzerinde sadece 1 günde 7 milyon saat izlendi. 4 Şubat’tan bu yana adeta bir fenomen oyunu olarak adından söz ettiren yapım, yeni rekorlara da imza atmaya devam edecek.

Apex Legends 1 Günde 7 Milyon Saat İzlendi 2

Tüm platformlarda ücretsiz olarak yayınlanan ve kısa sürede milyonlarca hayrana ulaşan Apex Legends dur durak bilmeden yoluna devam ediyor. PC Games N’in yapmış olduğu haber ile öğrendiğimiz detaylara göre oyun Twitch üzerinden 1 günde 7 milyon saat izlenmiş. İlk 8 saatte 1 milyon, ilk 24 saatte 10 milyon ve ardından ilk 1 haftada 25 milyon oyuncu kitlesine ulaşan yeni hayatta kalma oyunu Twitch platformunda da en çok izlenen üçüncü oyun oldu. Sadece 1 günde yapılan yayın ile 7 milyon saat izlenen yapım dur durak bilmeden geniş kitlelere ulaşmaya devam ediyor.

Kabaca 800 yıla eşit olan 7 milyon saat izlenme ile yeni bir rekora daha imza atan başarılı hayatta kalma oyunu mobil platformda çapraz platform oyunu olarak karşımıza çıkacak. İki milyondan fazla eş zamanlı oyuncu sayısına sahip olan oyun Twitch platformunda bir günde 7 milyon saat izlenen üçüncü oyun olma unvanına da sahip oldu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.