Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Anthem Icetide Sezonu İçin 1.6.2 Güncellemesi Yayınladı!

Anthem Icetide yeni güncellemesi ile yeni etkinlikler aldı.

2019’un beklenen oyunları arasında yer alan ve büyük umutlar ile lansmana çıkan Anthem hem oynanışı hem de içerikleri ile beklentileri karşılayamamış ve adeta fiyasko olarak değerlendirilmişti. Yapım yeni bir güncelleme aldı.

Anthem Icetide Sezonu İçin 1.6.2 Güncellemesi Yayınladı 2

Günümüze kadar aldığı güncellemeler ile oyuncularına daha iyi bir oynanış ortamı sunmayı amaçlayan Anthem bir türlü istenen seviyeye gelemedi ve oyuncuların beğenisini kazanamadı. Geliştirici ekip oyunun fişini çekmek yerine yeni güncellemeler getirmeye devam ediyor.

Electronic Arts tarafından yayınlanan yeni güncelleme ile oyunun Icetide sezonu daha da kusursuz bir hale getirildi. Yeni sezon için yayınlanan 1.6.2 güncellemesi oyun içerisine çok sayıda etkinlik gelirken sezon da uzatıldı. Eğer oyunun Icetide sezonunu beğendiyseniz bu haberimiz hoşunuza gidecektir. Yapılan duyuruya göre oyuna gelen yeni güncelleme ile Icetide sezonunun bitiş tarihi Şubat 2020’ye kadar uzatılmış.

Icetide sezonunun içeriklerinden de söz edecek olursak oyunculara ücretsiz oynama etkinlikleri, haftalık zorluklar ve görevler, yeni özellikler ve daha fazlası sunuluyormuş.

Çok sayıda hatayı da düzelten güncelleme hem konsol hem de bilgisayar platformu için şuanda indirilebilir olarak sunucularda yer alıyormuş.

Güncelleme detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.