Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Anthem 8 Aralık’ta Kapalı Alfaya Çıkacak!

Anthem kapalı alfa testine girecek.

2019’un beklenenen oyunlarından birisi olan Anthem 22 Şubat 2019’da PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için raflardaki yerini alacak.

Anthem 8 Aralık’ta Kapalı Alfaya Çıkacak 2

Aksiyon rol yapma oyunu olarak BioWare tarafından geliştirilen yapım Electronic Arts tarafından yayınlanacak. Geçtiğimiz gün kapalı alfasını duyuran yapım 3 Aralık’a kadar oyun severlere kapalı alfaya kayıt olma fırsatı veriyor. 8 Aralık’ta kapalı alfaya çıkacak olan oyun kayıtlı oyuncular tarafından oynananabilecek. Anthem’in kapalı alfa testine katılmak isteyen oyuncular EA’in resmi web sitesi üzerinden platformlarını seçerek kayıt olacaklar. 3 Aralık’a kadar devam edecek olan kayıtlar sonrasında oyunculara gelen e posta ile alfa testi başlayacak.

Kayıt olmayan oyuncular alfa testinde boy gösteremeyecekler. Dün duyurulan alfa testi sonrasında oyuncuların geri bildirimleri de geliştirici tarafından mercek altına alınacak. Daha doğrusu oyunculardan gelen geri bildirimler ile Anthem’deki hatalar giderilecek ve oyun daha iyi bir hale gelecek.

Kapalı alfa testine kayıt olabilmek için de EA hesabı ile giriş yapabilmek gerekiyor. Dileyen oyuncular buradan kapalı alfa hakkında daha fazla bilgiye ulaşabilirler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.