Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ant-Man And The Wasp Filmi’nin Çekimlerine Başlandığı Duyuruldu

Merakla beklenen Ant-Man and the Wasp filminin çekimlerine başlandığı duyuruldu.

Marvel Sinematik Evreni‘nin ve Ant Man serisinin yeni devam filmi olan Ant-Man and the Wasp filminin çekimlerine başlandığı Marvel tarafından yayınlanan bir video ile duyuruldu.

ant man

Comic-Con fuarında yapılan tanıtımlar sonrası Marvel Sinematik Evreni hayranlarının bütün dikkatini üzerine çeken Avengers: Infinity War olsa da süper kahramanların solo filmlerinin çekim hazırlıklarıda tüm hızıyla devam ediyor. Önceki günlerde Evangeline Lilly‘nin canlandırdığı Hope van Dyne karakterinin annesi olan Janet van Dyne’ı Michelle Pfeiffer‘ın canlandıracağını duyuran Marvel şimdi de Ant-Man and the Wasp filminin çekimlerine başlandığını yayınlanan 14 saniyelik bir video ile birlikte duyurmuş oldu.

2015 yılında vizyona giren serinin ilk filminde karşımıza Ant Man olarak çıkan Scott Lang yine bu filmde de Ant Man rolüyle seyirciyle yeniden buluşacak. Filmin kadrosunda bulunan diğer isimleriyse Hope van Dyne rolüyle izleyeceğimiz Evangeline Lilly, Hank Pym rolüyle izleyeceğimiz Michael Douglas, Janet van Dyne rolüyle izleyeceğimiz Michelle Pfeiffer, Doktor Bill Foster rolüyle izleyeceğimiz Laurence Fishburne, Ghost rolüyle izleyeceğimiz John-Kamen, Agent Jimmy Woo rolüyle izleyeceğimiz Randall Park ve son olarak Sonny Burch rolüyle izleyeceğimiz Walton Goggins olarak sıralayabiliriz. Ant-Man and the Wasp filminin 06 Temmuz 2018 tarihinde beyazperde de seyirci ile buluşması bekleniyor. Marvel tarafından yayınlanan videoyu aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

“Ant-Man & The Wasp” Now In Production

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.