Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Anime MMORPG Oyunu Closers’a Soma Karakteri Eklendi

Soma karakteri Closers'a eklendi.

Anime – aksiyon türündeki MMORPG oyunu Closers son dönemde başarılı bir grafik çiziyor. Oyuna ard arda yeni güncellemeler gelirken, şimdi de En Masse Closers için en yeni karakter olan Soma’yı bu hafta yayınladı. Wildhuter takımının son üyesi olan Soma, maksimum seviye olarak 83’e çıkabiliyor ve Official Agent rütbesine yükselebiliyor.

anime mmorpg oyunu closersa soma karakteri eklendi 1

Her büyük güncellemede olduğu gibi, Soma’nın da oyuna eklenmesi bir dizi oyun içi etkinlikle kutlanacak. Soma aynı zamanda transcendence ve Great Purification Craft eşyalarına sahip olacak. Soma, oyunda fiziksel saldırılar yapacak ve uzak mesafeli bir karakter olmayacak.

26 Kasım tarihine kadar Soma’nın Closers’a dahil oluşu oyunda çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Tutorial kısmından son seviyeye ulaşana kadar Soma’yı her level atlattığınızda çeşitli ödüller kazanacaksınız. Bunların arasında Yukata kostümleri, tüketilebilir eşyalar, crafting materyalleri ve dahası bulunuyor. Dolayısıyla bir an önce 83’e ulaşmak için çalışmaya başlayabilirsiniz.

Zindan odaklı bir MMORPG oyunu olan Closers, bu yönüyle Soul Worker, Kritika Online ve Vindictus gibi yapımları fazlasıyla andırıyor. Oyunu şu anda SteamCharts verilerine göre Steam’de anlık 500’ün üzerinde kişi oynuyor.

İyi seyirler!

Closers: Soma Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.