Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Android Dünyasının En Yenilikçi Oyunları Arasında After the End: Forsaken Destiny Kendine Yer Buldu!

Android dünyasının en yenilikçi oyunları arasında ilk sırada yer alan After the End: Forsaken Destiny tamamen ücretsiz olarak yayınlandı.

Geçtiğimiz günler Play Store ve App Store en iyi uygulamaları ve en iyi oyunların bulunduğu listeleri yayınladı. Yayınlanan listelerde birbirinden kaliteli oyunların yanı sıra oldukça kaliteli uygulamalar da yer alıyordu.

Android Dünyasının En Yenilikçi Oyunları Arasında After the End Forsaken Destiny Kendine Yer Buldu 3

Milyonlarca doların döndüğü mobil platform gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. Son yıllarda oyunlara olan ilgi mobil platforma da sıçrayarak, yeni oyunların çıkmasına da ortam yarattı. Android bulmaca oyunları arasında yer alan After the End: Forsaken Destiny, tamamen ücretsiz olarak yayınlanan ve Nexon M Inc tarafından yayınlanan bir oyun. Oyunculara alışılmış bulmaca oyunlarının dışına çıkartan yapım, 3D grafiklere sahip bir bulmaca dünyasına sahip.

Oyun içerisinde sürekli artan bir seviye sistemi bulunmaktadır. Kadim bir dünya olarak nitelendirilen oyun oldukça zengin bir içerik ile oyun severleri karşılamaktadır. Oyunda ilerleyebilmek için karşınıza çıkan çeşitli zorluklardaki bulmacaları çözebilmelisiniz. Yeni yolları keşfedebilmek için gizli kolları çekin ve gizli düğmelere basın. Oyun içerisinde devasa harabeleri dolaşın ve zamanın eskitemediği nesneleri toplayın. Oyunda karşınıza çıkan geçmişe ait kutsal emanetleri toplamalı ve dinamik bulmacaları çözmede kullanmalısınız.

Android Dünyasının En Yenilikçi Oyunları Arasında After the End Forsaken Destiny Kendine Yer Buldu 2

After the End: Forsaken Destiny’i Android platformuna buradan indirebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.