Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Android Dünyasının Beklenen Oyunu Football Revolution 2018 Ne Zaman Çıkacak?

Android futbol oyunları arasına yeni katılacak olan Football Revolution 2018'in çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Football Revolution 2018 bünyesinde lisanslı olarak 20.000'den fazla oyuncu bulunuyor.

Futbol severler tarafından sabırsızlıkla beklenen Football Revolution 2018, Android ve İOS platformu için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Henüz çıkış tarihi belli olmayan Football Revolution 2018 için oyun severler Google Play üzerinden ön kayıt yaptırabilirler.

Android Dünyasının Beklenen Oyunu Football Revolution 2018 Ne Zaman Çıkacak 3

Bilgisayar ve konsol oyunlarında olduğu gibi mobil oyun platformunda da firmalar artık gerçekçiliği esas alıyorlar. Gerçeğe yakın oyunlar kullanıcıları gerçek bir dünyaya götürüyor ve eğlenmelerini sağlıyor. Android spor oyunlarının arasına yeni katılacak olan Football Revolution 2018, oyun severlere gerçek bir futbol simülasyonu sunuyor. Oyun içerisinde resmi olan 20.000’den fazla gerçek futbolcu bulunuyor. Futbolcular aksiyon yakalama teknolojisi ile futbolcuların birebir kopya davranışlarına hakimlerdir.

iDreamSky tarafından geliştirilen Football Revolution 2018, oldukça geniş bütçeli bir android spor oyunudur. Üst düzey grafiklere sahip olan Football Revolution 2018, oyun severleri mücadele dolu bir dünya içerisinde aksiyon ve gerilim dolu anlar yaşatacak. Kusursuz görüntü kalitesine sahip olan oyun gerçek dünya da olduğu gibi akrobatik hareketler ile gol atmaya kadar oyun severlere imkan tanıyor.

Android Dünyasının Beklenen Oyunu Football Revolution 2018 Ne Zaman Çıkacak 2

Oyun içerisinde dilerseniz sıfırdan takımınızı oluşturabilir, dilerseniz de mevcut olan takımları seçerek oyuna başlayabilirsiniz. Transfer sezonu açıldığında takımınıza yeni oyuncular satın alarak daha güçlü hale gelebilirsiniz. Takımınızın alt yapı tesislerini geliştirebilir ve sıfırdan yeni bir stadyum inşasına başlayabilirsiniz. Oyunun ne zaman çıkacağı henüz belirtilmiş değil.

Dilerseniz Football Revolution 2018’e buradan ön kayıt yaptırabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.