Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Analistler AirPods 2 İçin 2019’un İlk Aylarına İşaret Etti

Apple'ın yeni kulaklık modeli AirPods 2 için 2019'a işaret ediliyor.

Yurtdışı menşeli Barclays analistleri, Apple’ın yeni AirPods modelini 2019’un ilk aylarında satışa çıkaracağına dair öngörüde bulundu. iPhone 8 ve iPhone X satışlarının iPhone 7’ye nazaran çok daha düşük olacağını doğru tahmin ve analiz etmeyi başaran şirket analistlerine göre yeni kulaklık modelinde gelişmiş gürültü filtreleme özelliği de yer alacak.

Analistler AirPods 2 İçin 2019un İlk Aylarına İşaret Etti 1

AirPods kulaklıklarının göreceli olarak küçük bir tasarıma sahip olması, rakipleri gibi dışarıdan gelen gürültüleri çok iyi filtreleyebilmesine engel oluyor. Özellikle dış sesleri engelleme noktasında Beats Studio 3 modelinin eline su dökebilecek bir akıllı kulaklık halen daha geliştirilebilmiş değil.

Ancak Barclays analistleri, AirPods 2 modelinin halihazırdaki AirPods’tan çok daha farklı bir tasarıma sahip olacağını tahmin ediyor. Tasarımın yanı sıra kulaklıkta önemli performans iyileştirmeleri de yapılacak.

AirPods’a olan talebin artmaya devam edeceği ve Apple’ın 2018 yılı içinde 30 milyon adet yeni AirPods satışı gerçekleştireceği de analistlerin tahminleri arasında yer alıyor.

2016’nın Aralık ayında çıkmıştı

Hatırlanacağı üzere AirPods ilk kez Aralık 2016 tarihinde görücüye çıkmıştı. Ancak ikinci jenerasyon AirPods modellerinin ne zaman tanıtılacağı halen daha netleşmiş değil. Bloomberg’de yer alan bir haberde ikinci nesil kulaklıkların dahili olarak “Siri” asistanına ev sahipliği yapacağı iddia edilmişti. Keza 2019 model AirPods’un suya dayanıklı olacağı da bir diğer iddia.

Tüm bu iddialar bir araya getirildiğinde AirPods 2’nin suya dayanıklı olması ve dış sesleri engelleme noktasındaki performansının daha da artması şaşırtıcı olmayacaktır.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.