Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Among US Bugün Nintendo Switch İçin Yayınlandı

Among US bugün Nintendo Switch’e geliyor. Haber, özel bir indie oyun odaklı Nintendo Direct sırasında duyuruldu.

Among US Innersloth’un 2020’deki çıkış noktası, bugün Nintendo Switch’e geliyor. Haber, özel bir indie oyun odaklı Nintendo Direct sırasında duyuruldu. Oyun çapraz-platform desteğine sahip olacak.

Among US Bugun Nintendo Switch Icin Yayinlandi 2

Among US, oyuncuların gemi etrafındaki görevleri tamamlamak ve mürettebatın sahtekarlarının kim olduğunu bulmak için birlikte çalışması gereken çevrimiçi bir sosyal çıkarım oyunudur. Bu arada sahtekarlar, diğer oyuncuları olabildiğince sessizce öldürmeye çalışır. Oyun ilk olarak 2018’de piyasaya sürülmesine rağmen, yayıncılar ve Temsilci Alexandria Ocasio-Cortez tarafından oynanan Twitch’teki yeni keşfedilen popülerlik sayesinde bir sansasyon haline geldi. Among US o kadar popüler hale geldi ki, Innersloth orijinali geliştirmeye odaklanmak için oyunun devam oyununu iptal etti. Oyun o kadar çok sevildi ki anlık oynanma sayısı yüz binleri bulmaya başladı. Oyun Türkiye’de de oldukça popüler hale geldi ve mobil platformda da olması ile birlikte ülkemizden de binlerce oyuncu kazandı.

Oyun, bu yılki Game Awards‘ta yılın en iyi çok oyunculu unvanı ödülünü aldı. Önümüzdeki yıl yeni bir hava gemisi haritası bekleniyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.