Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

American Truck Simulator Yeni Genişlemesine Bugün Kavuşuyor!

American Truck Simulator bugün yeni genişleme paketi alacak.

Yıllardır keyifle oynanan American Truck Simulator yeni bir ek paket almaya hazırlanıyor. Yapım bugün oyuncularına yeni içerikler sunuyor.

American Truck Simulator Yeni Genişlemesine Bugün Kavuşuyor 2

Oyunculara enfes bir tır sürme simülatörü sunan American Truck Simulator bugün alacağı Oregon adlı genişleme paketi ile yeni şehirleri oyuncularına sunacak. 14 farklı şehrin ekleneceği oyunda oyuncular farklı işler alarak hiç görmedikleri mekanları keşfetme fırsatı elde edecekler. Oyundaki mevcut haritaları genişleten yapım daha zengin içeriği ile oyuncularına farklı firmaları da sunuyor.

700’ün üzerinde yeni 3D varlıkların eklendiği oyunda 25 benzersiz kavşak karşımıza çıkacak. 17 farklı firma ile oyuncular farklı işler alabilecek ve diledikleri şehirlere yolculuk yapabilecekler. Oyuncuların yakıt ihmalini de unutmayan geliştirici ekip 13 yeni yakıs istasyonunu da bu genişleme ile oyuna dahil ediyor. 5 milden fazla yeni yol ile oyuncular yeni yollarda şoförlüklerini deneyimleyebilecekler.

Hem dopal hem de insan yapımı doğal yerlerin yer aldığı genişleme paketi bugün içerisinde Steam üzerinden oyunculara sunulacak. Yeni içerikler ile oyun daha eğlenceli ve daha keyifli bir hal alacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.