Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

AMD Yeni Ekran Kartlarını Ne Zaman Tanıtacak ?

AMD'nin yeni ekran kartları ne zaman tanıtılacak ? AMD'nin yeni nesil ekran kartları ne zaman çıkacak ?

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz hafta NVIDIA yeni nesil RTX 3000 serisi ekran kartlarını duyurdu. Hatta bu yeni nesil ekran kartları bu ay ve önümüzde ki ay içerisinde çıkış yapacak. NVIDIA’nın rakibi olan AMD’nin yeni ekran kartlarını ne zaman duyuracağı ise merak konusu oldu. AMD yeni nesil ekran kartlarını ne zaman duyuracak ?

AMD Yeni Ekran Kartlarini Ne Zaman Tanitacak

NVIDIA’nın yeni ekran kartlarını duyurması ile birlikte gözler AMD’ye çevrildi. NVIDIA oldukça güçlü ekran kartlarını piyasaya süreceğinden dolayı AMD’nin nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu. Yeni ekran kartları tıpkı NVIDIA’nın RTX ekran kartları kadar güçlü mü olacak yoksa biraz daha alt seviyelerde mi barınacağı merak ediliyor. Ancak en önemlisi ise AMD’nin bu yeni ekran kartlarını ne zaman duyuracağı.

En son çıkan söylentilere göre, AMD’nin yeni ekran kartları Fortnite’ın çok oyunculu haritası olan AMD Battle Arena’da görünebilir. Arena içerisinde ki “Something Big is Coming To Arena” mesajı bazı kullanıcıların akıllarına acaba AMD’nin yeni ekran kartları Fortnite eşliğinde mi duyurulacak? sorusunu getirdi. Aslında bir nevi haklı olabilirler çünkü AMD’nin yeni ekran kartları “Big Navi” kod adıyla biliniyor. Dolayısıyla Big kelimesi Big Navi’yi işaret ediyor olabilir.

Bu ipucunu farkeden stramer Miss Gina Darling bunu internette paylaştı ve daha sonrasında AMD’nin Başkan yardımcısı ve Genel Müdürü Scott Herkelman gönderinin altına “Sürpriz yumurtayı bulduğun için tebrikler” mesajı attı.

Son olarak, AMD’nin en son çıkan RX 5000 serisi ekran kartlarının bir üst modelleri olarak gelecek olan yeni ekran kartları büyük bir ihtimalle 6000 serisi olarak karşımıza çıkacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.