Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

AMD Radeon Adrenalin 2020 Edition 20.5.1 Driver’ı Yayınlandı

AMD Radeon Adrenalin 2020 Edition'ın 20.5.1 güncellemesi yayınlandı.

AMD, grafik kartları için yepyeni bir sürücü piyasaya sürdü. Sürüm notlarına göre, AMD Radeon Adrenalin 2020 Edition 20.5.1 sürücüsü Windows 10 Mayıs 2020 Güncellemesine resmi destek ekliyor . Bu nedenle, bu güncelleştirmeyi zaten yüklediyseniz sürücülerinizi güncellemenizi önemle öneririz.

AMD Radeon Adrenalin 2020 Edition 20.5.1 Driverı Yayınlandı 1

Ayrıca, bu sürücü bir dizi sorunu giderir. Örneğin, Overwatch‘da bir maça katılırken kesintili bir kilitlenme veya siyah ekranla karşılaşan oyuncuların geri bildirimi sayesinde bu sorun düzeltildi. Ayrıca Radeon Anti-Lag kullanırken Star Wars Jedi: Fallen Order ve Control‘deki uygulama kilitlenmelerini de düzeltir.

AMD’nin yayınlamış olduğu AMD Radeon Adrenalin 2020 Edition 20.5.1 Sürücü notlarını aşağıdan okuyabilir, sürücüyü buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

AMD Radeon Adrenalin 2020 Edition 20.5.1 Sürüm Notları

  • Radeon Software çökmesine ve Hibrit Grafik sistem yapılandırmalarında yaşanan sorunlar giderildi.
  • Sınırlı sayıda ekranda, bir oyunun başlatılması, sistemin yeniden başlatılmasını gerektiren kesintili bir siyah ekrana neden olan hata giderildi.
  • AMD Link’in rastgele veya aralıklı bağlantı kesilmesiyle karşılaşılan bir sorun düzeltildi.
  • Overwatch’da bir maça katılırken kesintili bir çökme veya siyah ekranla karşılaşılan sorunlar giderildi.
  • Radeon RX 5700 serisi grafik ürünlerinde performans metrikleri bindirmesinde yanlış bellek saatleri bildirilen sorunlar giderildi.
  • Radeon RX 5500 serisi grafik ürünlerine sahip bazı Hibrit Grafik sistem yapılandırmaları, sürücü kurulumunda mavi ekranla karşılaşılan bir sorun giderildi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

5 Yorum

  1. Amd Kullanıcısı

    Format atıp yeni driverı yükledim. Sorunlarım düzelmedi. Amd aldığıma bin pişman oldum.

    0
    0
    Cevap
  2. Amd Kullanıcısı

    Format atıp bu driverı yükledim. Sorunlar gitmemiş.. Hala aynı sorunları yaşıyorum. AMD aldığıma bin pişman oldum resmen. Yeter yahu.

    0
    0
    Cevap
  3. AMD mağduru

    Yeni driverı kurdum önceki sürümden çok daha kötü olmuş sorunlarımı çözmek yerine daha kötü oldu.

    0
    0
    Cevap
  4. Fakkok

    Vega 56 kullanıcısıyım, yeni güncelleme ile lol, GTA5 oyunlarındaki sorunlarım sıfıra indi, sistem kararlılık testlerinden daha yüksek puanlar almaya başladım. Bu adamlar yeni ekip ile birlikte çok güzel işlere imza atıyor.

    0
    0
    Cevap
  5. Andaç

    Sorunum düzelmedi diyen birçok kişi muhtemelen 9-10 yıl önceki ekran kartını kullanan kişilerdir son 10 yıl içinde çıkan ekran kartlarına yönelik olan bir güncelleme bu şahsen benim nerdeyse tüm sorunlarım gitti bu güncellemeden sonra. Sadece laf atmak için adam gidip farklı gmailden 2 tane yorum yazmış ayıptır günahtır.

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.