Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

AMD Radeon Adrenalin 18.9.2 Sürücüleri Yayınlandı

Yeni AMD Radeon Adrenalin driverları çeşitli oyunların performansını artırıyor.

AMD bugün ekran kartları için yeni sürücülerini yayınladı. Güncelleme notlarına göre AMD Radeon Software Adrenalin Edition 18.9.2 driverlarıyla birlikte Shadow of the Tomb Raider, Star Control: Origins, F1 2018 ve Fortnite gibi popüler ve yeni oyunların performansı geliştiriliyor. Aynı zamanda Star Control: Origins’teki bazı bulut kaplamalarında ortaya çıkan partikül bozulması sorunları da ortadan kalkıyor.

amd radeon adrenalin 18 9 2 suruculeri yayinlandi 1

Daha fazla ayrıntıya girmek gerekirse, AMD Radeon Adrenalin 18.9.2 ile F1 2018 oyununda Radeon RX Vega 64 ekran kartıyla performans yüzde 3’e kadar artıyor. Aynı ekran kartı Fortnite’da yüzde 5, Shadow of the Tomb Raider oyununda ise yüzde 4 performans artırıyor. Radeon RX Vega 64 ekran kartı Star Control: Origins’de ise yeni sürücülerle birlikte performansı yüzde 17 oranında geliştiriyor.

Yeni AMD Radeon Adrenalin 18.9.2 sürücülerini indirmek isteyenler indirme bağlantısına buradan ulaşabilir. Özellikle son dönemde çıkan Shadow of the Tomb Raider, Star: Control Origins ve F1 2018 gibi popüler oyunları oynayanlara yeni AMD Radeon Adrenalin 18.9.2 sürümünü indirmelerini ve yeni sürücüleri kurmalarını tavsiye ederiz çünkü oyunların performansında ciddi bir yükseliş yaşanıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.