Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

AMD Ekran Kartı Alanlara Assassin’s Creed Odyssey Hediye Edilecek

AMD'den sürpriz ekran kartı kampanyası.

AMD bugün yaptığı duyuruyla son ekran kartları AMD RX Vega 580 ile RX 570 modellerini paket halinde satacağını açıkladı. Bu yeni paketlerde Assassin’s Creed Odyssey, Star Control: Origins ve Strange Brigade oyunlarının orijinal kopyaları yer alacak. Yanlış duymadınız, yeni AMD ekran kartları tam üç adet ücretsiz oyunla birlikte kullanıcılara sunulacak.

amd ekran karti alanlara assassins creed odyssey hediye edilecek 1

Açıkçası bu özellikle de bu üç oyuna ilgi duyanlar için oldukça güzel bir teklif. Aynı zamanda yeni ekran karı almayı düşünenler için de iyi bir fırsat olacaktır. Tabii diğer yanda Assassin’s Creed Odyssey gibi oyunlar için AMD ekran kartları nasıl performans verir merak konusu.

Karşılaştırma amaçlı bakarsak, Assassin’s Creed Unity ve Assassin’s Creed Origins oyunlarının her ikisi de Nvidia ekran kartlarında daha iyi performans gösteriyordu. Bu iki oyun da güçlü bir işlemci isterken, AMD’nin başarısız DX11 sürücüleri ise zaman zaman sorun yaratıyor, işlemciye ek güç binmesine yol açıyordu.

Diğer yandan Nvidia da yakında yeni ekran kartlarını çıkaracak fakat karar sizin. Sonuç olarak AMD’nin bu teklifi hiç de fena değil.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.