Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Amazon, Twitch Prime’ın Adını Prime Gaming Olarak Değiştiriyor

Dünyanın en çok kullanılan canlı yayın akış platformu Twitch'te kullanılan Twitch Prime hizmeti isim değişikliğine giderek Prime Gaming oldu.

Dört yılın ardından Twitch Prime artık yok. Bunun yerine, Twitch üyeliğinin premium versiyonu , Amazon’un diğer Prime hizmetlerine daha iyi uyması için Prime Gaming olarak yeniden adlandırıldı.

Amazon Twitch Primeın Adını Prime Gaming Olarak Değiştiriyor

Twitch Prime, Prime Music ve Prime Video dahil olmak üzere Amazon Prime üyelerinin elde ettiği birçok avantajın bir parçasıdır. Ancak, tamamen farklı bir adı olduğu için Twitch Prime, şirketin standart avantajlar listesine tam olarak uymadı ve diğer ürün ve aboneliklerin sahip olduğu aynı ilişkiye sahip değildi. Yeni Prime Gaming adıyla, hizmet, Amazon Prime avantajları listesine tam olarak uymalıdır.

İsim dışında, hizmetle ilgili başka hiçbir şey değişmiyor. Prime Gaming, Twitch Prime ile aynı ücretsiz oyunları ve oyun içi özel öğeleri ve birçok Prime üyesinin ve yayıncıların her ay bir Twitch kanalına ücretsiz abone olabilme fırsatını sunmaya devam edecek. Prime Gaming üyeleri, şu anda mevcut olan tüm oyun içi avantajları görmek için hizmetin Amazon’daki sayfasını ziyaret edebilir.

Yani kısacası ortada sadece bir isim değişikliği var, Twitch Prime’ın daha önce sağlamış olduğu hizmetlerin hiç birinde farklılık yok.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.