Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Amazon, New World İçin Yeni Bir Oynanış Videosu Yayınladı

New World için yeni bir video yayınlandı.

Amazon‘un bir süredir merakla beklenen MMO oyunu New World‘ün lansmanı yaklaştıkça, geliştirici oyunda bulunacak olan özelliklerle ilgili yeni videolar yayınlamaya devam ediyor. Bu seferki videoda yani bir PvP videosu ve oynanış videosu var.

Amazon New World İçin Yeni Bir Oynanış Videosu Yayınladı

Gerçek hayatta olduğu gibi, Amazon’un New World’ü neredeyse savaşla eş anlamlıdır ve arazi diğer oyuncuların klanları tarafından yönetilebilecek bölgelere ayrılmıştır. Bölgeler savaşa girebilir, hatta başkalarına kaleleriyle meydan okuyabilir, geliştirici ekibi bunu düşmanca bir şekilde ele geçirmeye benzetiyor. Tabii ki, bu tür teşebbüslerin yürütülmesi için bol miktarda insan gücü gerekecektir, bu da ne kadar çok oyuncu olduğuyla alakalıdır.

New World’de, her klan’ın bir bölgeyi kontrol etmesi, Amazon’un oyunun PvP’sinin zirve anı olarak tanımladığı bir “Seed Window” adı verilen zirve noktası var. Seed Window temelde bir saat süren yoğun PvP savaş penceresini başlatarak, kalenin kapısını ihlal ederek başlıyor. New World oyuncuları, düşman savunmalarını azaltmak için seed silahlarının kullanılıp kullanılmayacağına ve nasıl kullanılacağına karar vermek, bayrağı ve günü kazanmak için kafa kafaya savaşmak zorunda kalacaklar. 

Oyuncular ayrıca, endişelenecek istilalar, bozuk acımasız orduları yoğunlaştıkça ve sonunda kapılarınıza toplu olarak saldırırlar. Tıpkı PvP bölümünde olduğu gibi, düşman kapılarınızı ihlal edebilir ve bayrak için savaşabilir, bu yüzden en azından savaş için hazırlıklı olmanızda fayda var.

Amazon’un yayınlamış olduğu videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Ayrıca oyun geçtiğimiz aylarda ertelenmiş ve yeni çıkış tarihi 25 Ağustos 2020 olmuştur.

Developer Diary: War and Invasion

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.