Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Amazon Bu Yıl Oyun Yayın Platformu Project Tempo’yu Yayınlamak İstediğini Bildirdi

Amazon, yayıncı platformunu bu yıl içerisinde yayına almak istiyor.

New York Times’ın yayınlanan bir raporuna göre, Amazon‘un söylentili oyun akışı platformu bu yıl piyasaya çıkabilir, ancak birçok lansman gibi koronavirüs salgını nedeniyle büyük bir ihtimalle önümüzde ki yıla kalacak.

Amazon bu Yıl Oyun Yayın Platformu Project Tempoyu Yayınlamak İstediği Bildirildi 1

New York Times raporu, şirketin platformun erken bir sürümünü piyasaya sürmeyi planladığını iddia ediyor, görünüşe göre Project Tempo adlı kod, ancak projeye yakın insanlar karantina ve kilitlenmelerin yayın tarihinin hala havada olduğu anlamına geldiğini söylüyor. 2021 yılına kadar görünmeyebilir.

Resmi olarak açıklanmasa da, Amazon’un bu yıl duyurmayı planladığı söylendi, bu da lansman ertelense bile muhtemelen devam edecek. Platform hakkında henüz çok şey bilinmiyor, ancak üzerinde ne görünebileceğine dair iyi bir fikrimiz var.

Amazon’un iç stüdyolarında, ikisi Mayıs ayında piyasaya sürülecek bir üçlü oyun var. New World bir çok kişi tarafından beklenen ilk oyun, Amazon’un geliştirdiği bir diğer oyun ise MMO oyunu olan Crucible, takım sıra tabanlı ve henüz yayınlanma tarihi ve hatta bir isim bile almayan, ücretsiz bir Yüzüklerin Efedisi oyunu var.

Amazon’un oyun hizmetleri ve stüdyo başkan yardımcısı Mike Frazzini, “Büyük resim Amazon’un en iyisini almaya çalışmak ve oyunlara getirmekle ilgili.” “Bir süredir çalışıyoruz, ama oyun yapmak uzun zaman alıyor ve oyun yapmak için birçok Amazon uygulaması getiriyoruz.”

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.