Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Amazon, Audible’ı Gerçek Bir Podcast Uygulamasına Dönüştürecek

Amazon, Audible kütüphanesine tam 100.000 adet podcast ekliyor. 

Audible, daha çok bir podcast uygulamasına dönüşüyor. Şirket bugün, kataloğunun artık Pod Save America, This American Life ve Conan O’Brien Needs a Friend gibi diğer yayın platformlarında bulunan 100.000 ücretsiz podcast içerdiğini duyurdu. Şovlar artık uygulama üzerinden kullanılabilir ve yakında Audible’ın podcast açılış sayfasında gösterilecek. Dinleyicilerin bu şovlara erişmek için aboneliğe ihtiyaçları olmayacak. Bu hareket Audible‘ı, alandaki en büyük iki isim olan Spotify ve Apple Podcast‘e ve diğer daha küçük rakiplere karşı daha ciddi bir şekilde rekabet edecek şekilde ayarlıyor.

Audible Podcast

Amazon‘un sahibi olduğu Audible, Ağustos ayında Audible Plus adlı yeni bir abonelik planı başlattı. Dinleyicilere Audible’ın orijinal ses içeriğine daha ucuz bir aylık maliyetle erişim sağladı. İşin püf noktası, Audible kataloğunda halihazırda ücretsiz olmayan sesli kitapları indirmek için kredi almamalarıdır. Audible, bu ek, ücretsiz olarak sunulan şovlarla podcast tekliflerini yoğunlaştırıyor ve uygulamasını, dinleyicilerinin diğer hizmetlerin özel şovları dışındaki tüm podcast ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir yer haline getiriyor.

Yine de Audible‘ın Spotify ve Apple Podcast‘lerin ölçeğine ulaşmak için uzun bir yolu var. Spotify, dinleyicilere sunulan en az bir milyon podcast‘e sahip olduğunu ve Apple’ın 1,5 milyona sahip olduğunu söylüyor. Audible’ın orijinal içerik parçalarının sayısı 11.000 civarında olmasına rağmen, sunduğu içerik miktarı bakımından hâlâ önemli ölçüde geride kalıyor. Yine de bu bir başlangıç ​​ve muhtemelen şirket, ses içeriği hakimiyetine giden yolculuğu devam ederken dinleyicilerinin erişebileceklerini büyütmeye devam edecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.