Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Aman Tanrım! Facebook Çöktü Mü?

Facebook'ta yine sorunlar meydana geldi. Kullanıcılar hesaplarına giremiyorlar.

Mark Zucherberg tarafından kurulan ve günümüzde ülkemiz dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanında milyonlarca kullanıcıya sahip olan Facebook sık sık çökmeler nedeniyle kullanıcılarının tepkisini almaya devam ediyor.

Screenshot 3

Neredeyse her ay düzenli olarak çökmeler ile karşılaşılan Facebook bugün de yeni bir sorunla karşılaşmış gibi görünüyor. Dünyanın dört bir yanında milyonlarca kullanıcı tarafından adeta bağımlılık haline gelen Facebook, günümüzün en çok kullanılan sosyal medya platformları arasında yer alan Facebook şuanda kullanıcılarını bir hata mesajı ile karşılıyor.

Şuan Facebook hesaplarına girmeye çalışan kullanıcılar ‘Sorry, something went wrong’ yani ‘üzgünüm, bir bir şeyler ters gitti’ mesajı ile karşılaşıyorlar. Buna ek olarak bazı kullanıcılar çeşitli bağlantı sorunları ile de karşılaşıyorlar.

Kullanıcılar hesaplarına girebiliyor, kısa süre sonra yukarıda belirtilen hata mesajı ile karşılaşıyorlar. Git gel tarzında bir sorun ile karşılaşan kullanıcılar hatanın çözümünü beklemeye başladılar.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.