Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Albion Online – Nimue Güncellemesi Yayınlandı

Albion Online'da güncelleme vakti.

Sevilen MMORPG oyunu Albion Online’ın beşinci büyük içerik güncellemesi Nimue bugün yayınlandı. Yeni ek paketle birlikte oyuna uzun süredir beklenen pek çok özellik ekleniyor. Bunların arasında Crystal Realm Battles, yeni parti bulma aracı ve sizi kral haline getiren bir kılıç bulunuyor. Tahmin edeceğiniz gibi son kısım tabii ki şakaydı.

albion online nimue guncellemesi yayinlandi 1

Henüz yayınlanan Nimue güncellemesiyle oyuna bir dizi yeni özellik eklenirken, Albion’un geniş dünyası da güncelleniyor. Bu değişikliklerin arasında en çok dikkat çekeni ise belki Crystal Realm Battles. 5’e 5 oynanan bu GvG modunda mistik bir alternatif evrene geçiş yapıyoruz. Crystal Realm Battles’da kıyasıya guild savaşları yaşanıyor ve benzersiz ganimetler için karşı karşıya geliyoruz.

Aynı zamanda oyuncuların uzun süredir beklediği Party Finder (parti bulma aracı) da oyuna eklendi. Bu sayede tek başına oynayanlar ve guildler daha kolay grup kurabiliyor, var olan gruplara katılabiliyor.

Çıkışından bu yana Albion Online’ın oyuncu sayısında ciddi düşüş yaşanmıştı. Buna rağmen geliştirici firma son dönemde ciddi anlamda çabalıyor ve devamlı yeni güncellemelerle oyunu iyileştiriyor.

Albion Online | Nimue Update Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.