Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Aksiyon-RPG Oyunu Last Epoch İçin Kickstarter Kampanyası Başladı

Yeni ARPG oyunu Last Epoch gelecek vadediyor.

Aksiyon RPG oyunları onlarca yıldır oyun dünyasında eskimeyen bir tür ve daima yeni örneklerini görüyoruz. Path of Exile son dönemde bu alanda oldukça popüler ve oyuncu kitlesini ciddi ölçüde arttırdı. Aynı şekilde Blizzard yapımı Diablo 3 de yoluna devam ediyor. Peki ya bu oyunları tükettiyseniz ve yeni bir arayıştaysanız?

Aksiyon rpg oyunu last epoch icin kickstarter kampanyasi basladi 1

Yeni duyurulan Last Epoch aradığınız yapım olabilir. Fantazi-zaman yolculuğu temalı aksiyon RPG oyunu bu hafta hem Kickstarter kampanyasını başlattı, hem de tek kişilik – singleplayer demosunu yayınladı.

Oyunun Kickstarter kampanyası her ne kadar yeni başlasa da, Last Epoch konsept aşamasında olan bir oyun değil. İlgiyle beklenen yapım yaklaşık bir senedir geliştiriliyor ve oyunun arkasındaki stüdyo Eleventh Hour Games de şimdiye kadar bolca video, ekran görüntüsü ve en önemlisi de oynanabilir bir teknoloji demosu yayınladı.

Last Epoch, Kickstarter üzerinde 210 bin dolar fon toplamayı hedefliyor ve daha bitişine 15 gün varken 92 bin dolara, yani neredeyse yarısına ulaştılar bile. Özellikle izometrik APRG oyunları sevenlerin göz atmasında fayda var!

Last Epoch - Hack and Slash ARPG - Kickstarter April 17, 2018

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.