Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

AirPods 3 Söylenene Göre 18 Mayıs’ta Lansman Yapacak

Ortaya atılan en son iddialara göre Apple, 18 Mayıs 2021 tarihinde AirPods 3 lansmanını gerçekleştirecek.

AirPods 3, bir süredir söylentiler arasında yer alıyor, ancak lansman tarihiyle ilgili görüşmeler hala çelişkili. Bunların AirPods 3 olarak adlandırılıp adlandırılmayacağı veya Apple’ın “AirPods Air” gibi bir şeye sadık kalıp kalmayacağı da belirsiz. Her şeye rağmen, bir söylenti, yeni kablosuz kulaklıkların 18 Mayıs’ta açıklanacağını iddia ediyor ve bu da lansmanın önümüzdeki hafta gerçekleşebileceğini gösteriyor.

AirPods 3

AirPods 3

Luke Miani adlı bir YouTuber, AirPods 3 lansmanının 18 Mayıs’ta gerçekleşebileceğini iddia ediyor. İpucu Twitter’dan geldi ve orijinal tweet herhangi bir ayrıntı vermezken, ileti dizisinin açılması hangi ürünün gelebileceğini ortaya çıkardı. 9to5Mac daha sonra, kablosuz kulaklıkların Apple Music HiFi’nin ilk çıkışıyla birlikte 18 Mayıs’ta gelebileceğini söyleyen Miani’ye ulaştı.

Muhtemelen bu, Miani’nin söylenti değirmenine ilk katılışı ve bu nedenle, en azından şimdilik söylentiler açısından bir sicili yok. Ayrıca, Miani’nin tahmini, Ming-Chi Kuo’nun daha önce iddia ettiğine daha farklı. Analist, AirPods 3’ün seri üretiminin bu yılın üçüncü çeyreğinde başlayacağını söyledi. DigiTimes’ın da farklı bir tahmini var ve Apple’ın bir sonraki kablosuz kulaklıklarının seri üretiminin çoktan başladığını ve üçüncü çeyrekte bir açılışın gerçekleştiğini iddia ediyor.

AirPods 3’ün ilk elden neye benzediğini görmek istemeniz durumunda, sahte sürümler piyasaya çoktan girdi ve bunların AirPods Pro’dan ne kadar farklı olduğunu gösteren bir karşılaştırma videosu bile var, bu yüzden bunu ne zaman kontrol ettiğinizden emin olun.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.