Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

AION’da 9. Yıl Kutlamaları Başladı

Aion 9. yaşına bastı.

Kim devasa pastalar ister? Popüler MMORPG oyunu AION Online bu sefer 9. doğumgününü kutluyor ve NCSoft West de partiyi bugünden itibaren devasa boyutlara sahip pastalarla kutluyor.

aionda 9 yil kutlamalari basladi 1

Bu dev boyutlu pastalar AION’da başkentlere geri dönerken, içinden bir dilim almak ise size 2 saat boyunca yüzde 100 XP artışı ve yüzde 20 bonus eşya düşürme oranı sağlayacak. Dolayısıyla Daeva Day özel etkinliğine katılmayı unutmayın çünkü 2 Eylül’de de süper pastanın vereceği bonus XP oranı yüzde 200’e, eşya düşürme oranı ise yüzde 50’ye çıkacak. Bu oranlar 6 saat boyunca geçerli olacak.

Ayrıca 12 Eylül ve 3 Ekim 2018 tarihleri arasında Kromede’s Revenge etkinliği de geri dönecek. Dolayısıyla Smoldering Fire Temple’dan özel ödülleri kazanmak için arkadaşlarınızla bir an önce bir araya gelseniz iyi edersiniz.

Fantastik çok oyunculu rol yapma oyunu olan AION Online, CryEngine grafik motoruyla geliştirilmişti. İlk olarak 25 Kasım 2008 tarihinde piyasaya sürülen oyun, özellikle free to play olduktan sonra büyük bir popülarite yakalamıştı. Şu anda eski günlerini yaşıyor olmasa da, hala aktif bir oyuncu kitlesi var.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.