Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Aion – Ereshkigal’s Wrath Güncellemesi Yayınlandı

Yeni Aion güncellemesi çıktı.

Sevilen free to play MMORPG oyunu Aion için bugün yeni bir güncelleme yayınlandı. Ereshkigal’s Wrath adı verilen bu yeni güncellemeyle oyuna 3 yeni instance eklenirken, aynı zamanda sınıflar ve yetenekler üzerinde de çeşitli değişiklikler yapıldı. Son olarak yeni Pandora Agency de Aion oyuncularına tanıtıldı.

aion Ereshkigals wrath guncellemesi yayinlandi 1

Yeni instanceler arasında dikkati en çok Velenthrone çekerken, buraya 18 kişi bir arada girebileceksiniz. Ayrıca minimum olarak da 80 level olmanız gerekiyor. 1-6 kişilik Herelym Mine zindanında da minimum sınır 80. Son olarak Illumiel Brawl adlı instance ise 3v3 çarpışmalara sahne olacak ve 76 level üstü herkes giriş yapabilecek.

Aion – Ereshkigal’s Wrath güncellemesiyle birlikte artık her bir class üç yeni Legendary Daevanion yeteneği alabilecek. Mevcut yetenekler üzerinde ise denge değişiklikleri yapılacak. Daevanion Skill Enchantment sistemiyle oyuncular öğrendikleri Daevanion yeteneklerini güçlendirebilecekler.

Pandora Agency adlı Lakrum’daki yeni sistem ise oyunculara görevler sunacak ve karşılığında Ereshkigal’a karşı savaşacak, yeni ödüller kazanacaksınız. Bu görevleri günlük olarak yapabileceksiniz.

Yayınlanan yeni video ise aşağıda, iyi seyirler!

Aion: Ereshkigal’s Wrath Official Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.