Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Age of Empires IV Etkinliğinin Önümüzdeki Ay Yapılması Planlanıyor

Strateji oyunları severlerin merakla beklediği oyunlardan biri olan Age of Empires IV için yeni çıkan bir söylenti, Microsoft'un 10 Nisan 2021 tarihinde oyunla ilgili bir duyuru yapacağını söylüyor.

Oyun endüstrisinin tanınan isimlerinden biri olan Jeff Grubb, Microsoft’un Age of Empires IV hakkında 10 Nisan 2021 tarihinde bir açıklama yapacağını iddia etti. Jeff Grubb “Eğer Age of Empires hayranıysanız yakın bir tarihte bir şeyler duymayı bekleyebilirsiniz.” dedi.

Microsoft daha önce yaptığı açıklamada Age of Empires IV’ün tamamen oynanabilir bir durumda olduğunu belirtmişti.

Age of Empires IV

Age of Empires IV, kesinlikle son birkaç yılda en çok beklenen strateji oyunlarından biridir. Bu ikonik franchise, bize Age of Empires ve Age of Empires 2’de tüm zamanların en iyi gerçek zamanlı strateji oyunlarından bazılarını verdi, bu nedenle hayranların yaklaşan oyun hakkında daha fazlasını görmeye ve duymaya istekli olması gerçekten şaşırtıcı değil.

Sektörün içinden Jeff Grubb’a göre Microsoft, 10 Nisan 2021’de Age of Empires IV’ün oynanışı hakkında konuşmayı ve potansiyel olarak ortaya çıkarmayı planladıkları özel bir Age of Empires etkinliğine ev sahipliği yapacak. İşte Grubb’un Summer Game Mess videosunda bu etkinlik hakkında söyledikleri.

“10 Nisan’dan bahsedelim. Muhtemelen şimdi ve E3 arasında olacak tek Microsoft duyurusu bu olacak. O gün bir şekilde Age of Empires hakkında konuşuyor olacaklar. Öyleyse, buna dikkat edin. Bu oyun muhtemelen bir devam oyunu, Age of Empires 4’ün geleceğini biliyoruz. Şanslar, solo bir etkinlik yapacaklarsa, muhtemelen bundan bahsediyorlardır.”

Age of Empires IV için yeni çıkan söylentilere bununla birlikte bir yenisi daha eklenmiş oldu. Bakalım Grubb’un iddiaları doğru çıkacak mı.

No Hype Xbox Show, AOE, And Long Not E3 Returns | The Game Mess Show

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.