Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Age of Empires IV 2021’de Lansmana Çıkacak!

Age of Empires IV'ün çıkış tarihi 2021 yılı olarak duyuruldu.

Xbox Game Studios’un milyonlara ulaşan oyun serisi olan Age of Empires en yeni oyunu olan Age of Empires II: Definitive Edition ile şu sıralar ortalığı kasıp kavurmaya devam ederken Age of Empires IV duyuruldu.

Age of Empires IV 2021’de Lansmana Çıkacak 2

Strateji oyunlarının efsanevi serisi olarak bilinen Age of Empires, 14 Kasım’da Age of Empires II: Definitive Edition adlı oyunu ile piyasaya çıkmış ve oldukça beğenilmişti. Steam üzerinde ‘çok olumlu’ olarak değerlendirilen yapım 56.25 TL gibi bir fiyat ile satışlarına devam ederken geçtiğimiz hafta Age of Empires IV ortaya çıktı.

Geliştirilmeye devam edilen 4’ncü oyun serinin en gelişmiş oyun motoruna ve içeriklerine sahip olacağı yönünde çeşitli haberler ile gündeme gelirken oyunun ne zaman lansmana çıkacağı da belli oldu. Yeni medeniyetler ile oyuncuların karşısına çıkacak olan oyun adından epey söz ettirecek.

Altchar’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre geçtiğimiz hafta düzenlenen X019 etkinliğinde oyunun 2021 yılında lansmana çıkacağı duyurulmuş. 3 yıldır geliştirilmekte olduğu ifade edilen oyun 2021 yılı içerisinde çıkış yapacakmış. Haber içerisinde net çıkış tarihinin bilinmediğinin de altı çiziliyor.

Age Of Empires IV Gameplay Trailer - X019

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.