Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Age of Empires: Definitive Edition Belki Steam’e Gelebilir!

Age of Empires: Definitive Edition Microsoft Store'da 56.25 TL fiyat etiketi ile satış yapıyor.

Son 20 yıldır seri halinde karşımıza çıkan Age of Empires isimli strateji oyunu her yıl olduğu gibi bu yıl da yenilenmiş bir yüz ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bilgisayar platformu için geliştirilen oyun Microsoft Store’da 56.25 TL gibi bir fiyat etiketine sahip.

Age of Empires Definitive Edition Belki Steam’e Gelebilir 1

20 Şubat’ta bilgisayar platformuna çıkış yapmaya hazırlanan Age of Empires: Definitive Edition, Forgotten Empires tarafından geliştirilip Microsoft Studio tarafından yayınlanmaktadır. Windows 10 platformu ile tam uyumlu olan oyun minimum sistem gereksinimi olarak Windows 10 ile çalışabilmektedir. Steam’de boy göstermeyen oyun Microsoft Store’da aylardır ön siparişe açık bir şekilde yerini almış satışlar yapmaya başlamıştır.

Microsoft kendisine yöneltilen Age of Empires: Definitive Edition Steam’de yer alacak mı? Sorusuna “diğer mağazaların Windows 10’u tam olarak desteklemesi gerektiğini düşünüyoruz. Steam Windows 10’u desteklerse Age of Empires: Definitive Edition Steam’e gelebilir” gibi kısa bir yanıtla cevap verdi. Şuan için Age of Empires: Definitive Edition’ın Steam’e gelmesi mümkün görünmüyor. Microsoft Store’da ön siparişlere açık olarak satışlarına devam eden Age of Empires: Definitive Edition, 56.25 TL gibi bir fiyat etiketine sahip olarak yer alıyor. Age of Empires: Definitive Edition 20 Şubat’ta bilgisayar platformu için çıkış yapacak.

Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 10

Mimari: x64

DirectX: Sürüm 11

Bellek: 4 GB

Video Memory: 1 GB

Video Belleği: Belirtilmemiş

İşlemci: 1.8 Ghz+ Dual Core or greater i5 or AMD equivalent

Grafikler: Intel HD 4000 or better (16 or more Execution Units), nVidia GPU scoring 500 or more on Passmark G3D Mark; AMD GPU scoring 500 or more on Passmark G3D Mark

Age of Empires Definitive Edition Belki Steam’e Gelebilir 2

Önerilen Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 10

Mimari: x64

DirectX: Sürüm 11

Bellek: 16 GB

Video Memory: Belirtilmemiş

Video Belleği: 2 GB

İşlemci: 2.4 Ghz i5 or greater (4 HW threads)

Grafikler: Nvidia GTX 650; AMD HD 5850

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.