Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Age of Empires 4’ün Tasarım Direktörü Relic’ten Ayrıldı

Age of Empires 4 tasarım direktörü Relic'ten 24 yıl sonra ayrıldı.

Quinn Duffy, yirmi yılı aşkın bir süredir RTS geliştiricisi şirketi Relic kimliğinin adeta hayati bir parçasıydı. Bugünden itibaren artık şirket ile yollarını ayırdı.

Aroged tarafından bildirilen habere göre, Age of Empires 4 geliştiricisi Relic Entertainment’ın tasarım direktörü Quinn Duffy’nin stüdyodan ayrıldığını LinkedIn’deki bir gönderiyle duyurduğunu bildirdi. Quinn Duffy neredeyse 24 yıldır şirketteydi.

Age of Empires 4 Tasarım Direktörü Uzun Yıllar Sonra Ayrıldı

Age of Empires

Duffy yazısında, “Relic’te hem tarihe hem de gerçek zamanlı strateji türüne bir tutkum vardı. Bu yüzden bu sevilen ve ikonik serinin yeni bir parçasının oluşturulmasına yardım etmekten daha fazla heyecan duyamazdım” dedi. Relic’te uzun bir görev süresinden sonra, nihayet 2010’da RTS oyunlarının tasarım direktörü oldu ve iyi karşılanan Age of Empires 4’ün piyasaya sürülmesiyle sona erdi.

Company of Heroes ve Warhammer 40,000: Dawn of War gibi oyunlar ile tanınan Relic Entertainment, son yıllarda RTS türünün birkaç meşale taşıyıcısından biri oldu ve büyük ölçüde Age of Empires 4’ün ne kadar popüler olması sayesinde ancak şimdi yenilenen bir ivme kazandı. Trendleri ileriye taşıyan ve görmek ve parçası olmak istediği türde oyun endüstrisine öncülük eden vizyonuna bağlı kalan bir geliştirici görmek gerçekten harika.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.