Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Age of Empires 4’ün 6 Aylık Yol Haritası Açıklandı

Microsoft, Age of Empires 4 için önümüzdeki altı ay için geliştirme planlarını açıkladı. Bu dönemde denge ve dereceli oyunlarda iyileştirmeler bekleyebiliriz.

Age of Empires 4’ün piyasaya sürülmesinden bu yana üç haftadan az bir süre geçti. Relic Entertainment, en son kreasyonları üzerinde çalışmayı hemen bırakmayacak. Bu nedenle, yılın başında oyunda görünecek değişiklikleri sunan program yayınlandı.

Age of Empires 4

Age of Empires 4 Güncelleme Planları

Kış boyunca 100’den fazla farklı birimi kapsayan oyun dengesi iyileştirmeleri yapılacak. Örneğin okçular, mızraklılar ve elit okçular süvarilere daha fazla hasar verecek. Ayrıca, bir maçtan sonra tüm haritayı ve ayrıca skor tablolarını ön izleme yeteneğimiz olacak.

Çin Hanedanı düğmesi ve kullanıcı arayüzü bu yıl içinde taşınacak. Bu sayede ekranda daha fazla alan olacak. Mini harita da değişecek. İyileştirmeler, netliği artırmak için simgelerin boyutunu küçültmeyi içerecek.

Önümüzdeki yılın baharında Age of Empires 4 modlama araçları çıkış yapacak. Ayrıca 12 hafta sürecek bir dereceli sezon olacak. Süresi boyunca oyuncular birbirleriyle rekabet edebilecek, yeni dereceler kazanabilecek ve ödüllerin kilidini açabilecek.

Geliştiricilerin duyurularına göre, oyunun destek süresi ilkbaharda sona ermeyeceği için Age of Empires 4’te görünecek tek şey bu değil.

Age of Empires 4 - Official Gameplay Trailer

Oyun hakkında “AoE 4’ün formülünde özellikle çığır açan hiçbir şey olmamasına rağmen, hayranların nostalji hissini ortaya çıkaracak ve yeni başlayanlar için tarih boyunca kendi yolculuklarına başlamaları için güzel bir başlangıç noktası sunacak.” dediğimiz inceleme yazımızı ise buradan okuyabilirsiniz.

Oyunun sistem gereksinimlerine ise bu içeriğimizden ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.