Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Age of Empires 4, 2019’da Çıkabilir!

Age of Empires 4 ne zaman çıkacak?

Uzun yıllardır ülkemizde ve dünyada adeta bir tutku ile oynanan Age of Empires son oyunu ile oyunculara alışılmışın dışında bir haz yaşatacak.

Age of Empires 4 2019’da Çıkabilir 1

Microsoft’un başarılı oyunlarından birisi olan Age of Empires geçtiğimiz yıl yayınlanan son oyunu ile oyuncuların beğenisini kazanmıştı. Çok geçmeden internete Age of Empires 4 sızdırılmıştı. Oyunun ne zaman çıkış yapacağı konusunda herhangi bir bilgi yer almazken oyuncuları da meraklı bir bekleyiş sardı. Windows 10’da oynanabilecek olan serinin 4’ncü oyunu Gamescom 2017’de Microsoft tarafından duyurulmuştu.

O dönem bir de trailer yayınlanan oyun hakkında grafiklerin oldukça iyileştirildiği belirtilmişti. Daha gerçekçi ve bol aksiyonlu bir yapıya kavuşturulan oyun, Heroes Company’nin geliştiricisi Relic Entertainment tarafından hazırlanıyor. Yeni ses efektleri, yeni grafikler ve yeni bir oynanış motorunun yer alacağı oyunda farklı milletler yer alacak. Oyuncular yine saldırı ve stratejiler uygulayarak rakiplerinin yerleşim yerlerini yıkmaya ve onları saf dışı bırakmaya çalışacaklar.

Tabii yeni içerikler de karşımıza çıkacak. Yeni silahlar, yeni bina modelleri vs. bunlar arasında yer alıyor olacak.

Age of Empires IV Announce Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.