Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

AFK Arena En İyi Kahramanlar Hangileri?

AFK Arena isimli oyunda bulunan en iyi kahramanların hangileri olduğunu öğreneceksiniz.

Hatırlarsanız önceden sitemizde AFK Arena ile ilgili bir başlangıç rehberi hazırlamıştık fakat orada kahramanlardan yani karakterlerden bahsetmedik. Biliyorsunuz ki oyunda kahramanların rolü oldukça büyük. Kahraman sayısı da çok çok fazla olunca ister istemez insanın kafası karışıyor tabi ki haklısınız. Ama hiç merak etmeyin doğru yerdesiniz.

AFK Arena en iyi kahramanlar hangileri isimli bu konuda oyunda bulunan, oldukça etkili ve güçlü karakterlerin hepsini öğreneceksiniz. Birazdan bu kahramanları göreceksiniz. Bu kahramanların hepsi oyun sonunda ki performanslarına bakılarak seçilmiştir bunu da belirtmek isterim. Yani bu karakterlerden birini seçip oyun başında hiç bir işe yaramıyor diye şaşırmayın. Bunların ekmeklerini oyun sonunda göreceksiniz. Hazırsanız konumuza geçelim.

afk arena en iyi kahramanlar hangileri 2

AFK Arena En İyi Kahramanlar Hangileri?

Öncelikle sizlere hemen oyunda bulunan en iyi DPS karakterlerinden bahsedelim. Sonra tanklardan ve diğerlerinden de bahsedeceğiz.

  • Belinda : Bu karakter büyücü sınıfında yer almaktadır. Oldukça yüksek hasar veren bu kahraman nuker olarak geçmektedir. Yani geniş bir alana büyük hasar veren bir özelliğe sahiptir. Ayrıca takım arkadaşlarının hasarını arttıran bir yeteneği de vardır.
  • Shemira : Buda büyücü sınıfına ait bir karakterdir. Bu kahramanda müthiş bir nuker olarak karşımıza çıkmaktadır. Yine belli bir alana yüksek derece de hasar vermektedir. Ayrıca en güzel yanı ise kendini iyileştirebilme yeteneğinin olmasıdır.
  • Athalia : Suikastçı sınıfına aittir. Yüksek hızı ve kritik vurma şansına sahip bir kahramandır. Bir yerden bir yere çok hızlı bir şekilde gidebilir.
  • Gwyneth : Okçu sınıfına ait bir karakterdir. Bu kahramanımız toplu düşmanların olduğu yerlere hasar verebilir. Yani alan hasarı vardır. Okları hem ateşli olabilir hem de patlayıcı şeklinde olabilir.

AFK Arena En İyi Tank Kahramanları

  • Lucius : Oyunda ki en iyi tank kahramanı olarak geçmektedir. Düşmanın ön hattı aşmasını inanılmaz bir şekilde engeller ve arkada ki kahramanları güvende tutar. Güçlü kalkanlar üretir. Ayrıca takım arkadaşlarını iyileştirebilir. Hem tank hem de destek karakteri diyebiliriz.
  • Brutus : Bu kahramanımız da tank olmasının yanı sıra büyük hasarlar verebilme özelliğine sahiptir. Bu yüzden çoğu takımda oldukça iyi bir şekilde işe yaramaktadır. Bu kahraman ile hem savunma yapabilir hem de saldırı yapabilirsiniz. Kesinlikle denemeniz gereken bir karakterdir.

AFK Arena En İyi Support Kahramanları

  • Nemora : Kendisi iyileştirici yani can veren bir özelliğe sahiptir. En iyi yanı da toplu olarak belli bir alanda iyileştirme yapabilmesidir. Takım arkadaşlarının canını koruyarak onların işlerini en iyi şekilde yapmasını sağlar. Örneğin bir takım arkadaşının canı tam olarak doldu diyelim bu seferde ona kalkan verir. Oyunda ki en iyi support karakteridir.
  • Tasi : Tasi isimli bu kahraman ise destek karakteri olarak geçmektedir. Peki bu karakter ne yapar? Düşman birliklerini zayıflatma özelliğine sahiptir. Yani onların güçlerini azaltır. Karşı takımı uyutabilir, o takımın en güçlü karakterini bir süreliğine saf dışı bırakabilir. Kesinlikle denenmesi gereken bir kahramandır.

AFK Arena isimli oyunun en etkili karakterlerini görüş olduk. Sormak istediğiniz bir şey olursa yorum yaparak sorabilirsiniz. Görüşmek üzere.

AFK Arena Story Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

2 Yorum

  1. Elif

    Yazdığınız kahramanlar gerçekten güzeller ama bence satrana’da çok iyi hatta favori kahramanlarından onun dışında wu Kong,flora,zolrath ve ezip da iyi karakterlerden

    0
    0
    Cevap
  2. Maya

    Bence
    En iyi kahraman shemira çünkü hem geniş alana etki edebikiyor hemde can yenileyebiliyir örneğin bende shemira 2yildizdlj ve çok işime yarıyor.
    En iyi büyücü:shemira
    En iyi destek:nemora
    Nemora hem can yenileme hemde kalkan vermeyle bence çok iyi
    En iyi tank:lucuis
    Hem ön sıra kahramanlarını koruyor hem kahramanların arka sıra kahramanlara ulasmasinj engelliyor hem can veriyor
    En iyi savaşçı:wu Kong
    Kendini klonlayan ve gerçekten ağır hasar veren bı kahraman

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.