Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Activision: Outback Paketinin Gelirleri 1.6 Milyon Doların Üzerinde!

Call of Duty: Modern Warfare'in Outback gelirleri 1.6 milyonun üzerinde olarak duyuruldu. Paranın tamamı Avustralya yangını için kullanılacak.

2019’un en büyük oyunu olarak sık sık haberlerimizde yer bulan Call of Duty: Modern Warfare geçtiğimiz ay Avustralya yangınları ile gündeme gelmişti. Bugün Avustralya yangını için toplanan paranın ne kadar olduğu belli oldu.

Activision Outback Paketinin Gelirleri 1.6 Milyon Doların Üzerinde 2

Daha önce yaptığımız haberi kısaca özetleyip sizlere hatırlatmak istiyorum. Hatırlyacağınız üzere Avustralya’da çeşitli orman yangınları çıktı. Günlerdir söndürülemeyen bu yangınlar milyonlarca hayvanın ve ormanlık alanların yok olmasına neden olurken bazı geliştiriciler de bu yangınlar için çeşitli yardımlar yapmıştı. Call of Duty: Modern Warfare oyuncuları oyun içerisinde Avustralya temalı paket olan Outback’in gelirlerinin yangınlar için bağışlanmasını istemişlerdi.

Bu isteği kırmayan Activision paketin tüm gelirlerinin yangınlarda zarar gören alanlar ve hayvanlar yararına kullanılacağını duyurmuştu. Bugün gelen bilgiler ile Activision’ın Outback paketinden ne kadar gelir elde ettiği netleşti.

Altchar’ın haberine göre Activision yaptığı duyuru da Outback paketi ile 1.6 milyon doların üzerinde gelir elde edildiğini belirtmiş ve bu paranın yangınlar için çeşitli yardım kuruluşlarına bağışlanacağını ifade etmiş. Bu gelirin tamamını yardım kuruluşlarına verileceğini ifade eden Activision paketi satın alan oyunculara da ayrıca teşekkür etmiş.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.