Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Activision Büyük Olasılıkla Bu Cuma Yeni Call Of Duty Oyununu Açıklayacak

Activision büyük bir ihtimalle 14 Ağustos 2020 tarihinde bu yıl çıkması beklenen yeni Call of Duty oyununu duyuracak.

Activision, Call of Duty: 2020 ve Call of Duty: Black Ops Cold War olarak adlandırılan ve bu yıl çıkarması beklenen yeni oyununu bu hafta cuma günü yani 14 Ağustos 2020 tarihinde açıklayacak. Bir teaser web sitesi 14 Ağustos tarihini göstererek bir açıklamayı ima ediyor.

Activision Büyük Olasılıkla Bu Cuma Yeni Call Of Duty Oyununu Açıklayacak 1

Buraya tıklayarak ulaşabileceğiniz bir teaser web sitesinin kaynak koduna bakıldığında Activision’ın adı görülüyor. Bu bağlantıyı, bir çok YouTuber ve influencer dün yayınlanmasının ardından paylaştı. Bununda ötesinde, Call of Duty 2020’yi büyük olasılık ile bu cuma Activision tarafından açıklanabilir. Ancak bunlar şimdilik bir olasılık olduğundan resmi açıklamayı beklemek zorundayız.

Şimdiye kadar Call of Duty 2020 oyunu hakkında bildiğimiz şeyler arasında Modern Warfare Engine’ı kullanıyor olacak. Oyun, Vietnam’da ki soğuk savaş dönemini anlatacak. Dahası, orijinal Black Ops’a kıyasla daha gerçekçi olacak ve daha çok gerçek olaylara dayalı olacak. Sadece bu da değil, geçen yılın Modern Warfare’ına göre daha kanlı olacak ve Modern Warfare’a benzer birçok şok edici an oyuncuları bekliyor olacak.

Bu yıl çıkacak olan COD oyununun tam adı Call of Duty: Black Ops Cold War olarak adlandırılacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.