Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ace Combat 7: Skies Unknown’un Yeni Trailer’ı Yayınlandı!

Ace Combat 7: Skies Unknown'un çıkışına sayılı günler var.

Konsol ve bilgisayar platformu için geliştirilen Ace Combat 7: Skies Unknown 1 Şubat’ta PC için 18 Ocak’ta konsollar için lansmana çıkacak.

Ace Combat 7 Skies Unknown’un Yeni Trailer’ı Yayınlandı 2 1

Bandai Namco’nun 2019 model oyunlarından birisi olarak 18 Ocak’ta piyasaya sürülecek olan Ace Combat 7: Skies Unknown bizleri gökyüzüne götürecek. Benzersiz savaş uçaklarını kullanma deneyimi yaşayacağımız oyunda birinci sınıf bir pilot olarak görev almaya çalışacağız. Oyun içerisinde düşman uçaklarını vurmaya ve onları düşürmek için çaba sarfedecek, heyecan dolu anlara tanıklık edeceğiz. Dün yeni bir trailer’ını oyuncularla paylaşan yapım adeta nefeslerimizi kesecek.

Yayınlanan trailer’da uçakların gerçekçi yapısına adeta ışık tutuluyor. Buna ek olarak uçakların kokpitleri de kameraya yansırken yerleşim yerlerinin bombalanmaı ve görsel efektlerin ne kadar gerçekçi bir yapı ile karşımıza çıkacağı gözler önüne seriliyor. Videoda dikkat çeken bir diğer ayrıntı da hava değişim olayları oluyor. Oyun içerisinde bazen hava şartları bozulacak ve sisli bir yapı da oyuncular gökyüzünün derinliklerinde süzülecekler. Tabii yağan yağmur ve çakan şimşekler de bizleri oldukça zorlayacak.

Yayınlanan yeni videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

ACE COMBAT 7: SKIES UNKNOWN - Aircraft Profile: Su-34 | PS4, PSVR, X1, PC

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.