Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

ABD’li Siyasetçi Alexandria Ocasio-Cortez’in Twitch Yayını Rekor Kırdı

ABD'li siyasetçi olan Alexandria Ocasio-Cortez'in dün yaptığı Twitch yayınını 439.000 kişi izledi. Bu şimdiye kadar ki en yüksek üçüncü izlenme sayısı oldu.

Amerika Birleşik Devletli siyasetçi olan Alexandria Ocasio-Cortez dün akşam Twitch platformunda bir yayın gerçekleştirdi. Aslında her şey Pazartesi günü yani 19 Ekim 2020 tarihinde ABD’li siyasetçinin Twitter üzerinden takipçilerine sorduğu basit bir soru ile başladı. Takipçilerine “Benimle Among Us oynamak isteyen var mı?” diye soran siyasetçinin bu sorusuna neredeyse Sol görüşlü Twitch yayıncıları tarafından tam destek geldi. Sadece saatler sonra siyasetçinin yüz binlerce takipçisi olan doğrulanmış bir Twitch kanalı vardı.

ABDli Siyasetci Alexandria Ocasio Cortezin Twitch Yayini Rekor Kirdi 1

ABD’li siyasetçi Cortez, dün gece Twitch’in en büyük yıldızlarından bazılarıyla bir yayın gerçekleştirdi ve tek başına kanalında yaklaşık olarak 439.000 eşzamanlı izleyici sayısına ulaşmayı başardı. Alexandria Ocasio-Cortez’e Twitch’in tanınmış isimlerinden olan HasanAbi, Pokimane, Dr. Lupo, Moistcr1tikal, Mit, Disguised Toast, Mxmtoon ve Jacksepticeye eşlik ederken yayının ilerleyen saatlerinde Valkyrae ve Corpse gibi yayıncılarda eşlik ettiler. 439.000 izlenme sayısı ile birlikte ABD’li siyasetçinin eşzamanlı izlenme sayısı Twitch platformu üzerinde ki en yüksek üçüncü yayın oldu.

Twitch ile ilgili istatistikleri tutan ve yayınlayan TwitchTracker isimli internet sitesine göre AOC, şimdiye kadar ki en yüksek seyirci sayısına ulaşmış olan ilk 20 Twitch kanalı arasına girmeyi başardı. Yayına başladığında oldukça gergin olduğunu belirten AOC daha sonra gerginliğini üstesinden atarak Among Us oynamaya başladı. Imposter olmak istemediğini belirten AOC daha ilk oyununda Imposter olarak seçildiğinde ancak görevini başarılı bir şekilde yerine getirdi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.