Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

ABD’de Switch Stokları Tükendi, Yeni Stoklar İçin Çalışmalar Devam Ediyor

ABD'de deli gibi Switch satılıyor. Stoklar tükendi.

Corona Virüsü tüm dünya üzerinde canlar almaya devam ederken insanlar da evlerine kapanıyor. Virüs tehlikesini en aza indirebilmek için evde çalışan, evde zaman geçiren insanlar oyunlara yöneliyor. ABD’de Switch konsollarının stokları tükendi.

ABD’de Switch Stokları Tükendi Yeni Stoklar İçin Çalışmalar Devam Ediyor 2

Hatırlayacağınız üzere haftalar önce yaptığımız haberler de Nintendo’nun Corona Virüsü’ne karşı sevkiyatlarını durdurduğunu ve çalışanlarının herhangi bir sorunla karşılaşmamaları için çeşitli kararlar aldığından söz etmiştik. Şu sıralar ABD’de Switch sıkıntısı yaşanmaya başlandı.

GamingBolt’un haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Nintendo ABD’deki Switch kıtlığının farkındaymış. Haberin detaylarına göre Corona Virüsü ile evlerine kapanan halk Switch oyun konsollarına yönelmiş ve evde oyun oynamaya devam ediyorlarmış. Salgından sonra Switch stoklarının hızla tükendiği belirtilen haber de 299 dolar karşılığında satılan konsolların stoklarının bittiği ifade ediliyor.

Buna ek olarak Nintendo’nun ABD’deki Switch kıtlığından haberdar olduğunu, konuyla ilgili stok tedariğini yapmak için satıcılar ile iletişime geçtiğini duyurmuş.

Amazon, eBay ve Best Buy gibi platformlarda Switch stokları tükenmiş. Nintendo yeni stok tedariği yapmaya hazırlanıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.