Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

A Plague Tale: Innocence’nin Gelişimi Tamamlandı!

A Plague Tale: Innocence'nin yamaları geliştiriliyor.

Asobo Studio tarafından geliştirilen ve 14 Mayıs’ta hem bilgisayar hem de bilgisayar platformu oyuncularına sunulacak olan A Plague Tale: Innocence’nin geliştirilme süreci tamamlanmış. Oyunun yama notları üzerinde çalışılmaya başlanmış.

A Plague Tale Innocence’nin Gelişimi Tamamlandı 2

Aksiyon ve macera oyunu olarak duyurulan ve oyun dünyası tarafından sabırsızlıkla beklenen A Plague Tale: Innocence oyuncuları orta çağ yapısında bir atmosfere götürecek. Gerilim dolu yapısı ile her kesimden oyuncuya hitap edecek olan oyunun nihayet geliştirilmesi tamamlanmış. Bugün GamingBolt’un haberi ile gündeme gelen yapım, yüzleri güldürecek detayları oyunculara sundu. Yapılan habere göre oyunun tüm platformlardaki gelişimi tamamlanmış. Oyunun resmi web sayfası üzerinden de duyurulan bu gelişme Asobo Studio tarafından ilan edilmiş.

Oyunun temel gelişimini tamamlayan Asobo Studio oyuna gelecek olan yamalar üzerinde çalışmaya başlamış. Oyun içerisindeki hataları giderecek olan bu yamalardan birisi muhtemelen oyunun çıkışı ile oyunculara sunulacak.

Karanlık atmosferi ile sürükleyici bir yapıda olacak olan yapımda oyuncular benzersiz sahneler ile karşı karşıya kalacaklar.

Yapım Steam’de 130.00 TL gibi bir fiyat etiketine sahipken haftalar öncesinde ön siparişlere açılmıştı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.