Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

A Plague Tale: Innocence’den Yeni Oynanış Videosu Geldi!

A Plague Tale: Innocence detaylı oynanış fragmanı yayınladı.

14 Mayıs 2019’da konsol ve bilgisayar platformu için lansmana çıkacak olan A Plague Tale: Innocence sabırsızlıkla beklenmeye başlandı. Çıkışına sayılı günler kalan yapımdan yeni oynanış görüntüleri de gelmeye başlandı.

A Plague Tale Innocence’den Yeni Oynanış Videosu Geldi 2

Asobo Studio tarafından geliştirilen A Plague Tale: Innocence aksiyon ve macera oyunu olarak karşımıza çıkacak. Orta çağ temalı olacak olan yapımda tek oyunculu bir oynanış eşliğinde aksiyon dolu bir atmosfere gireceğiz. Oyun içerisinde genç Amicia ve onun küçük erkek kardeşi olan Hugo’nun hikayesine ortak olacak ve tarihin en karanlık saatlerinde bizden istenilen görevleri başarmaya çalışacağız.

Yeni yayınlanan oynanış videosunda da oyun içerisinde bizleri nelerin beklediği bir kez daha gösterildi. PC Gamer’ın bugün yapmış olduğu haber ile öğrendiğimiz oynanış videosunda çeşitli gerilim dolu sahneler oyuncular ile paylaşılıyor. İkinci şahıs kamera açıları eşliğinde ilerlemeye çalışacağımız yapımda en büyük düşmanlarımızdan birisi fareler olacak. Tehlike açısından büyük bir düşman olarak karşımıza çıkacak olan fareler karanlık alanlar da karşımıza çıkacak.

Yapımda teker teker düşmanları etkisiz hale getirerek ilerlemeye çalışacağız.

Yeni yayınlanan oynanış fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

A Plague Tale: Innocence - Uncut Gameplay Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.